Fotbal international

Un copil de mingi, eroul serii pentru Tottenham! A repus rapid o minge și englezii au egalat. Mourinho l-a felicitat la final: “Puştiul a fost incredibil!” Video

27.11.2019 | 00:16
Un copil de mingi eroul serii pentru Tottenham A repus rapid o minge si englezii au egalat Mourinho la felicitat la final Pustiul a fost incredibil Video
ADVERTISEMENT

Noua echipă a lui Jose Mourinho, Tottenham, a avut mari emoții în a obține calificarea matematică în primăvara UEFA Champions League. Finalista sezonului trecut a competiției a fost condusă pe teren propriu, scor 0-2, de grecii de la Olympiacos, însă a revenit după pauză și s-a impus cu 4-2. La golul de 2-2, o contribuție esențială a avut un copil de mingi de la marginea terenului, cel care a trimis rapid o minge către un jucător al englezilor.

Un copil de mingi, eroul serii pentru Tottenham! A repus rapid o minge și englezii au egalat. Mourinho l-a felicitat la final

În minutul 50 al partidei de pe Tottenham Hotspur Stadium, la scorul de 1-2, un copil de mingi i-a intrat definitiv în inimă lui Jose Mourinho. La un atac al londonezilor, puștiul aflat pe marginea terenului a fugit rapid cu o minge către Serge Aurier, cel care a trimis rapid la rândul său către Lucas Moura, iar brazilianul a centrat perfect pentru Harry Kane, cel care a restabilit egalitatea pe tabelă.

ADVERTISEMENT


Avea să fie golul care să calmeze lucrurile la Londra. După egalarea reușită de Kane, cu largul concurs al copilului de mingi, echipa lui Jose Mourinho a mai punctat de două ori. Chiar cel care a primit mingea de la puștiul de pe margine, Aurier, a marcat pentru 3-2, iar pe final, Kane a dus scorul la un 4-2 liniștitor pentru elevii lui ”The Special One”.


La finalul partidei, Jose Mourinho și-a arătat recunoștința pentru copilul de mingi de pe margine, pe care l-a salutat și l-a îmbrățișat cu foarte multă căldură. Puștiul, aplaudat la scenă deschisă de un întreg stadion, a fost extrem de emoționat de gestul marelui antrenor portughez.

ADVERTISEMENT

”Îmi plac foarte mult copiii de mingi inteligenți, așa cum am fost și eu. Azi (n.r. marți), puștiul a fost incredibil! A citit jocul și a înțeles foarte bine cursul acțiunii, atunci când a oferit o pasă de gol. Este un moment unic pentru el pe care nu îl va uitat niciodată”, a spus Mourinho după meci.