News

Un copil de trei ani aflat în parc, lovit de o mașină. Șoferița a încurcat frâna cu pedala de accelerație

Un copil din București a fost lovit de o mașină în timp ce se dădea în leagăn, fiind transportat la spital.
12.09.2022 | 17:48
Un copil de trei ani aflat in parc lovit de o masina Soferita a incurcat frana cu pedala de acceleratie
O șoferiță a lovit un copil cu mașina. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Femeia aflată la volanul mașinii a încurcat frâna cu pedala de accelerație și a provocat panică în rândul persoanelor aflate în parc. Micuțul de trei ani care se dădea în leagăn a fost lovit în plin de autoturism, potrivit martorilor.

Copil de trei ani lovit de o mașină în parc

Potrivit Antena 3, accidentul s-a produs pe bulevardul Metalurgiei din București, într-un ansamblu rezidențial. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă și au testat-o pe femeie cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

Conform anchetatorilor, femeia aflată la volan a vrut să parcheze mașina lângă locul de joacă unde se aflau mai mulți copii, însă a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație și a lovit din plin un copil în vârstă de trei ani care se dădea în leagăn.

Micuțul a fost rănit și transportat, în consecință, la Spitalul Marie Curie pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare.

ADVERTISEMENT

Tot în București, la mijlocul acestui an, un copil de 4 ani a fost lovit de o mașină pe Bulevardul Muncii. Copilul se deplasa pe o trotinetă și a fost lovit de mașina care circula cu viteză. Șoferul a fugit de la fața locului, speriat de reacția familiei.

”În această seară (n.r. – joi), polițiștii din Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Muncii a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului de către polițiștii orașului Buftea, însă acesta s-a deplasat la sediul Poliției din Buftea pentru cercetări. Echipajul medical sosit la fața locului efectuează manevre de resuscitare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La acest moment, polițiștii rutier din Ilfov desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, transmiteau reprezentanții IPJ.

ADVERTISEMENT

Accidentele sunt la ordinea zilei în România, de cele mai multe ori fiind mortale. Conform statisticilor, cinci români mor la 24 de ore pe drumurile din țara noastră, o statistică neagră pentru o țară membră a Uniunii Europene.

ADVERTISEMENT