News

Un copil din Piatra Neamț, salvat de mascați din mâinile propriei mame. Femeia inundase locuința și se baricadase

Mascații din Piatra Neamț au fost chemați la o adresă din oraș unde o femeie cunoscută cu probleme psihice inundase locuința în care era și un minor.
22.05.2021 | 21:00
Un copil din Piatra Neamt salvat de mascati din mainile propriei mame Femeia inundase locuinta si se baricadase
Un copil din Piatra Neamț, salvat de mascați din mâinile propriei mame. Femeia inundase locuința și se baricadase Foto: IPJ Bacău
ADVERTISEMENT

Polițiștii și luptătorii SAS au fost solicitați de vecinii femeii, după ce aceasta își inundase locuința și refuza să deschidă ușa apartamentului.

O femeie și-a inundat locuința în care se afla și copilul ei. A fost nevoie de intervenția mascaților

Intervenția a avut loc sâmbătă, în jurul orei prânzului, atunci când polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un apartament al unui imobil din Piatra Neamț este inundat, la adresa respectivă locuind o femeie și un copil minor, despre care vecinii cunoșteau că se aflau în apartament.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul negociatorilor și al luptătorilor SAS. Oamenii legii au încercat să ia legătura cu persoana în cauză, fără rezultat, procedând la spargerea ușii și a unui geam.

Cele două persoane, o femeie în vârstă de 39 de ani și un minor în vârstă de 7 ani, ambii din Piatra Neamț, au fost evacuate în siguranță.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate, iar minorul a fost încredințat Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

Femeia era cunoscută cu afecțiuni psihice. În prezent copilul se afla în grija bunicului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind solicitat sprijinul negociatorilor și al luptătorilor SAS.

Aceștia au încercat să ia legătura cu persoana în cauză, fără rezultat, procedând la spargerea ușii și a unui geam.

ADVERTISEMENT

În continuare s-a reușit salvarea celor două persoane, o femeie în vârstă de 39 de ani și un minor în vârstă de 7 ani, ambii din Piatra Neamț.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate, iar minorul a fost încredințat DGASPC.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor aspectelor care au condus la producerea acestui eveniment”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț pentru ziarpiatraneamt.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: