News

Un copil român a fost răpit de pe stradă, în Italia. David are cinci ani

Copil răpit în mijlocul zilei, în Italia, în timp ce mergea la grădiniță cu mama sa.
06.10.2021 | 08:56
Un copil roman a fost rapit de pe strada in Italia David are cinci ani
ADVERTISEMENT

Presa din Italia relatează că David, un băiețel de numai cinci ani, a fost răpit în plină stradă. Este vorba despre un plan bine pus la punct, pentru că indivizii au sosit la fața locului cu o dubă.

David, un copil român de cinci ani, răpit în plină stradă

Trei dintre bărbații aflați în mașină au coborât pentru a-l putea ridica pe copil de pe stradă, în timp ce al patrulea a rămas la volan pentru a demara în trombă odată ce copilul ar fi fost răpit.

ADVERTISEMENT

Alături de David se afla mama acestuia, o moldoveancă în vârstă de 25 de ani, care a fost atacată de doi dintre indivizi, în timp ce al treilea a luat copilul de lângă ea.

Totul s-a întâmplat în într-o dimineață în care mama și fiul mergeau la grădiniță. Odată ce copilul a fost prins, indivizii au plecat în trombă, relatează TV7.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost salvată din mâinile atacatorilor de vărul său, care locuiește în aceeași casă cu ea, dar și de un vecin care auzit țipetele tale disperate.

Tatăl ar fi vinovat de răpirea propriului fiu

Întâmplarea șocanta a avut loc în Padova în cartierul San Lazzaro, în cursul dimineții de marți.

ADVERTISEMENT

Tot conform jurnaliștilor din Italia, cel care se face vinovat de răpirea băiețelul român de cinci ani ar fi nimeni altul decât tatăl său.

De altfel, aceasta nu este prima dată când bărbatul încearcă să își ia copilul cu forța din mâinile mamei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit în urmă cu ceva vreme, iar după ce bărbatul i-a câștigat femeii încrederea că poate sta alături de copilul tău, acesta l-a răpit.

A fost nevoie de opt luni pentru că David să fie găsit în Bucureșt, iar mai mult decât atât, bărbatul a amenințat, în timp ce poliția intervenea pentru a-l recupera pe copil, că se va arunca împreună cu el de la etaj.

După acest incident, judecătorii au decis ca mama să aibă un ordin de protecție. Ulterior, acesta și fiul s-au mutat în Italia la bunica maternă, iar în cursul lunii trecute un judecător a stabilit ca ea să dețină custodia exclusivă a băiețelului.

Aici este momentul în care tatăl a intervenit, el fiind nemulțumit de faptul că nu-și mai poate vedea fiul, iar el ar fi pus la cale acest plan pentru a-l recupera.

ADVERTISEMENT