Life

Un cunoscut actor a murit înecat în apele Nistrului. Miercuri împlinea 25 de ani

Doliu în lumea teatrului. Un cunoscut actor a murit înecat în apele Nistrului. Miercuri, 27 iulie, ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de naștere, împlinea 25 de ani.
27.07.2022 | 14:15
Actorul Ioan Cristi Vlad avea doar 24 de ani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Un cunoscut actor din Republica Moldova a murit. Ioan Cristi Vlad s-a stins din viață la doar 24 de ani, fiind înghițit de apele Nistrului.

Un actor din Republica Moldova a murit înecat în apele Nistrului. Avea doar 24 de ani

Miercuri, 27 iulie 2022, Ioan Cristi Vlad ar fi trebuit să-și sărbătorească ziua de naștere, deoarece împlinea 25 de ani. În urma sa a lăsat acum multă durere, iar familia și apropiații se pregătesc de înmormântare.

ADVERTISEMENT
Ioan Cristi Vlad
Actorul Ioan Cristi Vlad era celebru în Republica Moldova. Sursa foto: facebook

 

Tânărul actor juca pe scena Teatrului Eugene Ionesco și marți s-a aventurat în apele adânci ale Nistrului. Colegii de breaslă sunt șocați de întâmplare și scriu pe rețelele de socializare mesaje de condoleanțe, informează Radio Chișinău.

”Poate cel mai liber om pe care l-am cunoscut.Dar și cel mai constrâns de neînțelegerea lumii față de dragostea lui de adevăr și libertate.

ADVERTISEMENT

Uneori incomod de direct și reactiv, dar tot ăsta era punctul de atracție umană, alături de cumsecădenie și bun simț. Uneori abuziv, dar niciodată rău în intenții, iar dacă era, doar pe față și niciodată mărunt și mișel.

Îmi spuneai să trăiesc pentru mine, să mă iubesc mai mult, să fiu mai indiferent. Acum voi trăi și pentru tine, Cristinelule”, a scris un amic de al actorului, pe facebook.

ADVERTISEMENT

Inclusiv directorului Teatrului Eugen Ionesco și-a exprimat regretul față de pierderea tânărului. Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta l-a catalogat pe Ioan Cristi Vlad drept ”copilul minunat cu suflet mare”.

Ioan Cristi Vlad era de un an actor la Teatrul Eugen Ionesco, după ce a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice  (AMTAP). Tânărul provine dintr-o familie de actori. Părinții lui joacă la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Bălți.

ADVERTISEMENT

Ministerul Culturii din Republica Moldova a transmis condoleanțe familiei actorului

Nici Ministerul Culturii din Republica Moldova nu a stat indiferent la moartea actorului. Într-un comunicat oficial a transmis condoleanțe familiei.

”Ministerul Culturii exprimă sincere condoleanțe familiei Vlad, rudelor, colegilor, tuturor celor care l-au iubit și în inima cărora va continua să trăiască acest „copil cu suflet mare”, a transmis Ministerul Culturii din Republica Moldova.

ADVERTISEMENT
Tags: