News

Un cunoscut actor american și-a împușcat fosta iubită, apoi s-a sinucis! Refuza să accepte că aceasta nu își mai dorea împăcarea

23.05.2020 | 17:31
Un cunoscut actor american sia impuscat fosta iubita apoi sa sinucis Refuza sa accepte ca aceasta nu isi mai dorea impacarea
Actorul Hagen Mills s-a sinucis după ce și-a împușcat fosta iubită. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Caz cutremurător în Statele Unite ale Americii, unde un actor cunoscut publicului larg a fost găsit fără suflare în locuința sa. Este vorba despre Hagen Mills, care a putut fi urmărit în pelicule celebre precum „Baskets”, „Bonnie & Clyde: Justified” sau „Star Light”.

În vârstă de 29 de ani, acesta și-a pus capăt zilelor imediat după ce și-a împușcat fosta iubită, orbit de gelozie și înfuriat la gândul că nu a reușit să o convingă să-și reia relația.

ADVERTISEMENT

Actorul Hagen Mills s-a sinucis după ce și-a împușcat fosta iubită din gelozie

Erica Price a supraviețuit, însă pentru tânărul actor nu s-a mai putut face nimic, gestul necugetat pe care l-a comis fiindu-i fatal. Ajunși la fața locului, medicii s-au văzut nevoiți să constate decesul.

De altfel, deși se număra printre cei mai promițători reprezentanți ai noului val de staruri hollywoodiene, cariera lui Mills a avut mereu de suferit din cauza problemelor legale.

ADVERTISEMENT

Pe 30 martie, acesta fusese arestat pentru răpire și viol, iar câteva zile mai târziu, pe 6 mai, a reușit să scape de după gratii, pentru eliberarea sa fiind plătită o cauține în valoare de 500.000 de dolari. Surse din cadrul anchetei susțin pentru presa de peste ocean că actorul nu a putut da uitării relația pe care a avut-o cu fosta iubită, de care se despărțise în urmă cu aproximativ doi ani.

Nu a putut accepta că fosta iubită nu își mai dorea împăcarea

Chiar dacă aceasta se îndrăgostise de altcineva, tânărul continua să o urmărească în locurile publice și să cutreiere adesea zona în care locuia, sperând într-o împăcare. Ulterior, văzând că nu mai poate face nimic pentru a o convinge, actorul a apelat la un gest radical condamnabil.

ADVERTISEMENT

Orbit de gelozie și incapabil să își stăpânească aceste porniri, a condus până la locuința în care Erica locuia împreună cu mama ei, iar atunci când aceasta a revenit acasă, a împușcat-o fără să stea pe gânduri, pentru a se răzbuna că nu acceptă să îi acorde o a doua șansă.

Ulterior, conștientizând probabil că tocmai și-a rănit persoana care i-a fost alături până de curând, Hagen și-a pus capăt zilelor cu aceeași armă. Erica a suferit leziuni la piept și brațe, însă, din fericire, se află în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Pentru actor nu s-a mai putut face nimic, decesul său fiind constatat de medicii ajunși în scurt timp la fața locului. Acesta a lăsat în urmă un fiu de patru ani, care va rămâne de acum în grija mamei. Pe rețelele de socializare, fanii transmit condoleanțe, deși condamnă ferm gestul său.

ADVERTISEMENT