Life

Un cunoscut actor s-a sinucis din cauza soției. Cum l-a împins femeia să recurgă la acest gest extrem

16.02.2021 | 20:37
Un cunoscut actor sa sinucis din cauza sotiei Cum la impins femeia sa recurga la acest gest extrem
Un cunoscut actor s-a sinucis din cauza soției. Cum l-a împins femeia să recurgă la acest gest extrem. Sursa foto: indiatoday.in
ADVERTISEMENT

Un actor cunoscut la Bollywood și-a pus capăt zilelor din cauza partenerei de viață și a mamei acesteia. Bărbatul a recurs la acest gest necugetat după ce a făcut un live pe Facebook în care a spus prin ce trece. 

Sandeep Nahar a fost împins la sinucidere din cauza relației toxice în care se afla de ceva vreme. Certurile dese cu soția și șantajul la care era supus acesta și-au pus serios amprenta asupra sufletului său, lucru care a dus în cele din urmă la moarte.

ADVERTISEMENT

Actorul indian a postat un live pe rețelele de socializare în care a vorbit deschis despre calvarul prin care trece. Sandeep Nahar și-a spus oful, ultimul clip fiind considerat un bilet de adio privind moartea sa neașteptată. După 4 ore era găsit fără suflare.

Un actor cunoscut și-a pus capăt zilelor din cauza unor probleme din cuplu

„S-a sinucis din cauza unei relații toxice. Cred că în societatea de acum bărbații sunt mai nesiguri decât femeile, deoarece o acuzație falsă a femeilor poate ruina viața bărbaților”, a declarat un apropiat al actorului, notează indianexpress.com.

ADVERTISEMENT

Sandeep Nahar s-a sinucis, spunând ce intenționează ce vrea să facă cu puțină vreme înainte. Deși a trecut în ultimii doi ani printr-un chin cumplit alături de soția sa, Kanchan, regretatul actor ar dori ca aceasta să nu fie trasă la răspundere.

„Acum, va trebui să fac acest pas fericit, deoarece această viață nu mi-a arătat decât iadul”, a spus artistul indian, care înainte mărturisea că a încercat să aibo o relație mai bună cu cea de lângă el.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost găsit fără suflare în locuința din Mumbai, India, chiar de partenera sa de viață, care a alertat imediat Salvarea. Actorul a fost transportat la spital, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul.

„Sandeep Nahar își împărtășește suferința într-o relație toxică chiar înainte de a muri prin sinucidere.

ADVERTISEMENT

El spune că poți duce orice alt stres, dar nu acesta, dat de o soție psihotică, controlantă, abuzivă. A încercat destul, dar nu mai poate suporta”, este un mesaj de pe Twitter care vorbește despre suferința actorului indian din ultima vreme.

ADVERTISEMENT