News

Un cunoscut afacerist din Capitală, găsit mort pe un câmp. Bărbatul era nepotul lui Neculai Onțanu

Un cunoscut afacerist din Capitală a fost găsit mort pe un câmp, vineri dimineața. Din primele informații, bărbatul era nepotul lui Neculai Onțanu, fost primar în Sectorul 2.
24.06.2022 | 18:07
Un cunoscut afacerist din Capitala gasit mort pe un camp Barbatul era nepotul lui Neculai Ontanu
Silviu Mândescu, un cunoscut afacerist din Capitală, găsit mort pe un câmp. Bărbatul era nepotul lui Neculai Onțanu. Sursa foto (ilustrativ): antena3.ro
ADVERTISEMENT

Vineri, la primele ore ale dimineții, polițiștii din Ilfov au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, pe un câmp din apropierea localității ilfovene Căciulați, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 52 de ani, spânzurat.

Silviu Mândescu, un cunoscut afacerist din Capitală, găsit mort pe un câmp. Bărbatul era nepotul lui Neculai Onțanu

Potrivit televiziunii Antena 3, ar fi vorba de Silviu Mândescu, nepotul lui Neculai Onțanu, fostul primar al Sectorului 2 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii spun că bărbatul s-ar fi sinucis. Oamenii legii au declarat că nu există suspiciuni cum că acesta ar fi fost victima unei crime, mai notează sursa citată.

Conform procedurilor legale, în cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, informează IPJ Ilfov.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Silviu Măndescu

În trecut, Silviu Mândescu a fost consilier local la sectorul 2, în perioada în care unchiul său, Neculai Onțanu, era edil. Afaceristul a devenit cunoscut după ce a construit restaurantul Gargantua pe fosta toaletă publică în Piața Icoanei.

Nepotul fostului edil deținea Strip Mall din Tunari/Pipera și era implicat în mai multe afaceri. În ultima perioadă, acesta ar fi scos la vânzare un hotel.

ADVERTISEMENT

În urmă cu 16 ani, când ocupa funcția de consilier local la sectorul 2, Silviu Mândescu primea în concesiune 180 de mp din Parcul Grădina Icoanei, contra sumei de 350 de euro pe lună de la primarul Neculai Onțanu, scrie site-ul Mediaflux.

Sursa citată mai notează că Mândescu a fost în ultimul timp acționar și administrator în 11 firme, multe împreună cu soția sa, Alina Beatrice Mândescu. Printre firmele pe care le controlează, amintim de Bliss Imobiliare (acționar unic), New Era System și Strip Mall România SRL.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a avut și o carieră într-un partid politic. Măndescu a fost prim-vicepreședinte al UNPR Sector 5.

ADVERTISEMENT
Tags: