Life

Un cunoscut artist român era să ajungă fotbalist, dar lipsa banilor l-a împiedicat: „Regret”

16.03.2021 | 12:20
Un cunoscut artist roman era sa ajunga fotbalist dar lipsa banilor la impiedicat Regret
Cunoscutul artist Mihai Priescu și-a dorit să fie fotbalist
ADVERTISEMENT

Un artist cunoscut de la noi a renunțat la o posibilă viitoare carieră strălucită de fotbalist în numele muzicii. Mihai Priescu, celebru pentru colaborările sale cu nume grele din industria folclorului printre care Armin Nicoară și Tinu Vereșezan, și-a dorit de mic copil să ajungă un nume mare în sportul rege, la fel ca Gică Hagi, însă viața a avut alte planuri cu el, iar astăzi e unul din cei mai căutați artiști pentru petreceri.

Situația financiară pe care o avea când era tânăr l-a împiedicat să își urmeze visul de a deveni fotbalist, iar marele său regret astăzi este că poate nu a luptat suficient de mult pentru asta.

ADVERTISEMENT

Evident, nu poate să spună că este nemulțumit de cursul pe care l-a luat viața sa, căci muzica l-a făcut să vadă totul cu alți ochi, iar azi nu se vede făcând altceva decât muzică folclorică.

Mihai Priescu, cunoscut artist de folclor din zona Olteniei, pe punctul de a deveni fotbalist

Artistul din zona Olteniei ne-a mărturisit că muzica și sportul au fost dintotdeauna cele mai mari pasiuni pentru el și este extrem de fericit că are o carieră măcar în unul din aceste două domenii.

ADVERTISEMENT

De muzică s-a apucat în jurul vârstei de 13 ani, pe vremea când tatona foarte mult cu terenul de fotbal. S-a apropiat din ce în ce mai mai mult pe măsură ce a devenit un adult de muzică, iar acum se poate lăuda cu ceea ce a reușit să realizeze.

„Ca să renunț la muzică trebuie să mai treacă ani buni din viață”

„Muzica și sportul au fost cele două pasiuni ale mele. Îmi plăcea, fiind mic, să joc fotbal, iar dacă ar fi să pot da timpul înapoi și să am posibilități financiare, cred că asta aș face.

ADVERTISEMENT

Regret că nu am făcut carieră și în fotbal! Ca să renunț la muzică trebuie să mai treacă ani buni din viață. Momentan, nu mă gândesc să renunț, mă gândesc cum să progresez și mai mult”, ne-a declarat Mihai Priescu.