ADVERTISEMENT
Life

Un cunoscut cântăreț de la noi nu mai e burlac. A spus „Da” în plină pandemie

Autor: Bogdan Solomon | 06.09.2020 | 19:58
Un cunoscut cântăreț de la noi nu mai e burlac. A spus „Da” în plină pandemie
Macanache și Diana s-au căsătorit civil. Sursa foto: Facebook

Sâmbăta asta a fost nuntă mare în showbizul românesc. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de hip-hop i-a spus „DA” femeii alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-au căsătorit într-un cadru restrâns, adaptat restricțiilor impuse de autorități pentru combaterea noului coronavirus, Macanache și Diana au avut grijă ca persoanele cele mai dragi să nu rateze fericitul eveniment.

Nici fanii nu au fost uitați, pentru că „ginerică” a postat pe rețelele de socializare o groază de fotografii și clipuri video de la cununia civilă, dar și din timpul petrecerii ce a urmat. Pandemie sau nu, era imposibil ca un astfel de eveniment să nu fie sărbătorit cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Macanache, în culmea fericirii. S-a căsătorit cu aleasa inimii lui

Cât despre ținutele alese de cei doi îndrăgostiți, Diana a purtat o rochie albă, scurtă, în timp ce Macanache s-a asortat cum se cuvine frumoasei sale soții și a îmbrăcat un costum alb, accesorizat cu o vestă gri.

Nu a vrut, însă, nici în ruptul capului să renunțe la stilul vestimentar care i-a adus celebritatea. Așa se face că pălăria era la loc de cinste, la fel ca în majoritatea videoclipurilor cu care își surprinde fanii din mediul online.

ADVERTISEMENT

Ce spunea rapperul despre femeia care i-a devenit parteneră de viață: „A însemnat mult pentru mine”

Eu nu aveam pretenţii la nicio fată, oricât eram de carismatic şi şarmant şi câte vorbe aş fi avut la mine, nu aveam dinţi în gură. A însemnat mult pentru mine faptul că ea m-a acceptat cu acest dezavantaj foarte mare.

Cred că este cea mai potrivită dintre toate de pe planetă, e sufletul meu pereche! Ne-am completat: ea avea un zâmbet perfect, eu un zâmbet defect. Amândoi ne dorim (n.r. copii), iar părinţii noştri vor nepoţi.

ADVERTISEMENT

Nu contează, băieţi, fete, sănătoşi să fie.  Eu cred că femeile când îşi aleg un bărbat o fac pentru ceea ce poate deveni el.

Probabil a văzut în mine o sclipire şi a decis să mă ajute, iar acum avem aproape patru ani de când suntem împreună. Diana e şi managerul şi iubita şi impresarul şi confidentul meu, sper ca fiecare să îşi găsească Diana lui”, a dezvăluit Macanache într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!