Un cunoscut concurent se întoarce la Puterea Dragostei. Vrea o relație cu Aya

Andreea Stanaringa   
în Stiri mondene
23/11/2020, 08:37
Un cunoscut concurent se întoarce la Puterea Dragostei. Vrea o relație cu Aya
Un cunoscut concurent se întoarce la Puterea Dragostei. Vrea o relație cu Aya. Sursa foto: captură video Kanal D

Fanii show-ului Puterea Dragostei vor avea parte de numeroase surprize în această seară. Un cunoscut concurent se întoarce la emisiune și este hotărât să o cucerească pe Aya. Este vorba despre Mihai, întors cu forțe proaspete în casa dragostei. 

În afară de această revenire spectaculoasă, telespectatorii vor avea parte de certuri între concurenți și declarații surprinzătoare, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra se ceartă cu câțiva dintre concurenți, iar reproșurile care aceștia i le aduc sunt destul de dure, mai ales că ieșirile nervoase nu sunt un lucru neobișnuit la ea.

Un cunoscut concurent se întoarce la Puterea Dragostei. Vrea o relație cu Aya

Mihai este pregătit să revină în casa dragostei și să înceapă o relație cu una dintre concurente. Cea pe care a pus ochii este Aya, însă nu este singura fată de care este interesat. Dacă relația cu Aya nu va merge, Mihai a venit pregătit și are planuri de rezervă.

Fostul concurent este interesat și de Mariana și Andrada, în caz că prima cucerire nu va fi una cu succes.

“Mihai: Pe primul loc e Aya. Locul doi este Mariana. Locul trei Andrada”, a declarat Mihai.

Telespectatorii vor putea urmări momente tensionate în ediția de astăzi a show-ului matrimonial de la Kanal D. Alexandra a răbufnit, iar colegii ei din emisiune o critică dur. Concurenta are parte de reproșuri din partea acestora din cauza comportamentului ei impulsiv.

“Asta știi, să vorbești urât, să sari la bătaie. Atât!”, i-a transmis Mădălina colegei sale de platou.

Nu a fost singura concurentă cu care s-a certat, pentru că George și Mariana intervin în discuție și aduc și mai multe argumente împotriva Alexandrei.

“Mariana: Dacă eu sunt zero, tu ce-mi arăți? Mahala? Zero ești tu în fața mea și a multor persoane! Stai liniștită că nu-ți ia nimeni locul. Noi o să plecăm acasă și rămâi tu aici!

Alexandra: Lumea de acasă mă ia drept exemplu pe mine!

Mariana: Mi-ar fi rușine să te iau exemplu!

George, către Alexandra: Ca și Marinescu ești foarte deranjată că ai pierdut cecul? Și ești supărată și pe băiatul ăsta că nu mai poți face subiecte pe spatele lui?”, sunt doar câteva dintre momentele pe care telespectatorii le vor putea urmări în această seară.

Închide ×