News

Un cunoscut fotbalist, părăsit de iubită? Ce s-a întîmplat

In vreme ce tatal ei o incurajeaza sa urmeze o cariera in televiziune, Raluca Ogica a reusit sa castige un contract tocmai in Dubai, unde a primit o oferta de neratat!...
15.06.2014 | 08:57

In vreme ce tatal ei o incurajeaza sa urmeze o cariera in televiziune, Raluca Ogica a reusit sa castige un contract tocmai in Dubai, unde a primit o oferta de neratat!

Cate sacrificii nu face omul din dragoste? Asa s-a intamplat si cu Raluca Ogica. Ea a lasat totul in urma si a plecat sa-i fie alaturi iubitului ei, fotbalistul Adrian Ropotan, care a fost ofertat de o echipa din Rusia. Totul s-a intamplat exact cand fiica lui Stelian Ogica prindea aripi in televiziune, iar ofertele de prezentare curgeau garla.

Raluca a avut o cariera in modeling

In Rusia, Raluca nu a stat degeaba si a pus burta pe carte, a absolvit facultatea cu note maxime, iar acum se pregateste s-o inceapa pe a doua.

Vestea bomba este ca Raluca se pregateste acum sa lase si Rusia si sa plece in indepartatul Dubai fara iubitul ei!
“A castigat un concurs desfasurat de o companie producatoare de cosmetice, dupa ce a fost votata ca avand cel mai frumos par, iar acum trebuie sa plece in Dubai pentru un proiect derulat de aceasta firma”, a declarat tatal Ralucai, Stelian Ogica.

A renuntat la cariera si a devenit femeie de casa

Raluca a renuntat la tot pentru Adrian Ropotan. In urma cu cinci ani, pe cand de abia implinise varsta majoratului, Raluca obtinuse un job de asistenta TV si primea oferte si in calitate de model.

Din pacate, cariera ei a fost oprita brusc, odata cu relatia cu fotbalistul. In momentul in care Ropotan s-a mutat in Moscova, la un club de fotbal rusesc, Raluca a decis sa se mute cu el pentru a nu trai o relatie la distanta.

Asta dupa ce, de-a lungul timpului, a incercat sa-si deschida un salon de infrumusetare, insa nu s-a ocupat intens de afacere, revenind la statutul de “femeie de casa”.