News

Un cunoscut influencer s-a sinucis. Tânărul de 28 de ani și-a transmis live pe Instagram ultimele momente

Un cunoscut influencer din SUA s-a sinucis. Acesta a transmis live pe Instagram ultimele momente de viață.
01.06.2021 | 21:06
Un cunoscut influencer sa sinucis Tanarul de 28 de ani sia transmis live pe Instagram ultimele momente
Un cunoscut influencer s-a sinucis. Tânărul de 28 de ani și-a transmis live pe Instagram ultimele momente. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Caz tragic peste ocean. Un cunoscut influencer s-a sinucis într-o transmisie live pe contul său de Instagram.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, și-a pus capăt zilelor în momentul în care era urmărit de mașinile de Poliție.

ADVERTISEMENT

Un influencer de pe Instagram s-a sinucis. Tânărul de 28 de ani și-a transmis live ultimele clipe de viață

Cunoscut în social media cu nick-name-ul S2K Wya, Angel Hernandez Grado, un tânăr de doar 28 de ani, s-a sinucis și a transmis ultimele clipe din viață într-un live pe Instagram.

Înainte de decizia extremă, acesta era urmărit de poliția din San Diego, California. Influencerul era acuzat că și-a sechestrat iubita de 25 de ani și a abuzat-o vreme de două zile.

ADVERTISEMENT

După ce a reușit să scape din apartamentul bărbatului, fata i-a alertat pe vecinii săi. Ea a spus poliției că Grado a legat-o, a agresat-o sexual, a sugrumat-o și a lovit-o cu un topor, până în momentul în care a decis să plece pentru a cumpăra o armă.

Acesta ar fi avertizat-o că, dacă spune Poliției ce a pățit, o va împușca, notează New York Post.

ADVERTISEMENT

După mai multe ore de urmărire pe autostradă, Grado a fost prins în trafic, însă a refuzat să se predea la semnalul polițiștilor.

Influencerul s-a sinucis după ce a fost prins de Poliție

Ofițerii din Poliție au încercat să negocieze cu Grado, însă el a vrut să plece și a fost oprit de două vehicule blindate, moment în care s-a împușcat în cap. A fost dus de urgență la spital, unde a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Înainte de gestul extrem, americanul a postat pe Instagram o fotografie cu fiul său. În live-ul care a precedat decesul, acesta a spus: ”Îmi iubesc băiatul. M-am străduit din răsputeri, dar m-am ridicat și am luptat pentru el”.

Grado a mai spus că dorește ca fiul său să crească și să joace baseball și fotbal și, în același timp, să iubească mașinile.

Influencerul din SUA era un mare pasionat de mașini, cu peste 50.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Între timp, iubita lui a fost dusă la spital, suferind de coaste rupte și vânătăi pe față și corp.

ADVERTISEMENT
Tags: