ADVERTISEMENT
News

Un cunoscut lider PNL s-a infectat cu noul coronavirus. Politicianul a fost internat în spital

Autor: Flaviu Popa | 03.09.2020 | 22:00
Un cunoscut lider PNL s-a infectat cu noul coronavirus. Politicianul a fost internat în spital
Presedintele Klaus Iohannis (C) participa alaturi de liderul PNL Ludovic Orban (D) si de alti membri PNL la Adunarea Regionala a Partidului National Liberal (PNL) Bucuresti - Ilfov, miercuri 9 octombrie 2019, in complexul Romexpo din Bucuresti. Foto: Hepta

Purtătorul de cuvânt al PNL Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Unul dintre liderii importanți ai PNL Maramureș, avocatul Țâgârlaș, a fost internat în spital din momentul în care s-a aflat că are Covid-19.

PNL Maramureș a emis un comunicat prin care nu a dezvăluit numele „infectatului”, însă luju.ro susține că ar fi vorba de Țâgârlaș.

ADVERTISEMENT

Cristian Niculescu Țâgârlaș, purtător de cuvânt al PNL Maramureș, are Covid-19.

Mai mult, informația ar fi fost confirmată pentru Lumea Justiției de către Ionel Bogdan, președintele organizației județene a PNL Maramureș.

Conform acestuia purtătorul de cuvânt este internat în spital, însă se simte bine, fiind asimptomatic.

ADVERTISEMENT

„Organizația PNL Maramureș informează opinia publică că unul dintre membrii din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Riscul de contaminare este prezent în comunitățile noastre și fiecare moment de acest gen ne amintește tuturor că lupta cu pandemia este o cursă pe termen lung pe care suntem datori cu toții să o câștigăm.

ADVERTISEMENT

Împreună cu colegii noștri și autoritățile cu atribuții în domeniul sănătății publice, vom lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului în comunitatea noastră.

Suntem în permanent contact cu Direcția de Sănătate Publică și urmăm toate măsurile pe care această situație le impune.

ADVERTISEMENT

Vom continua campania electorală cu respectarea tuturor prevederilor și normelor legale, așa cum am făcut și până în prezent, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi.

Vom depăși acest moment dificil și vom duce în continuare lupta pentru a schimba în bine administrația locală”, a scris organizația PNL Maramureș.

ADVERTISEMENT

Cristian Niculescu Țâgârlaș este unul dintre cei mai activi PNL-iști din Maramureș, fiind mai mereu în centrul atenției pentru declarațiile pe care le face. Mai mult, în 2019 ar fi intrat în vizorul DNA, conform presei locale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!