News

Un cunoscut lider PNL s-a infectat cu noul coronavirus. Politicianul a fost internat în spital

03.09.2020 | 22:00
Un cunoscut lider PNL sa infectat cu noul coronavirus Politicianul a fost internat in spital
ADVERTISEMENT

Purtătorul de cuvânt al PNL Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Unul dintre liderii importanți ai PNL Maramureș, avocatul Țâgârlaș, a fost internat în spital din momentul în care s-a aflat că are Covid-19.

ADVERTISEMENT

PNL Maramureș a emis un comunicat prin care nu a dezvăluit numele „infectatului”, însă luju.ro susține că ar fi vorba de Țâgârlaș.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, purtător de cuvânt al PNL Maramureș, are Covid-19.

Mai mult, informația ar fi fost confirmată pentru Lumea Justiției de către Ionel Bogdan, președintele organizației județene a PNL Maramureș.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia purtătorul de cuvânt este internat în spital, însă se simte bine, fiind asimptomatic.

„Organizația PNL Maramureș informează opinia publică că unul dintre membrii din staff-ul de campanie a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

ADVERTISEMENT

Riscul de contaminare este prezent în comunitățile noastre și fiecare moment de acest gen ne amintește tuturor că lupta cu pandemia este o cursă pe termen lung pe care suntem datori cu toții să o câștigăm.

Împreună cu colegii noștri și autoritățile cu atribuții în domeniul sănătății publice, vom lua măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului în comunitatea noastră.

ADVERTISEMENT

Suntem în permanent contact cu Direcția de Sănătate Publică și urmăm toate măsurile pe care această situație le impune.

Vom continua campania electorală cu respectarea tuturor prevederilor și normelor legale, așa cum am făcut și până în prezent, sănătatea și siguranța cetățenilor fiind prioritare pentru noi.

Vom depăși acest moment dificil și vom duce în continuare lupta pentru a schimba în bine administrația locală”, a scris organizația PNL Maramureș.

Cristian Niculescu Țâgârlaș este unul dintre cei mai activi PNL-iști din Maramureș, fiind mai mereu în centrul atenției pentru declarațiile pe care le face. Mai mult, în 2019 ar fi intrat în vizorul DNA, conform presei locale.

ADVERTISEMENT