News

Un cunoscut om de afaceri din București a fost reținut de polițiști! Și-a violat soția, iar apoi a încercat să o ucidă cu sânge rece

14.08.2020 | 18:47
Un cunoscut om de afaceri din Bucuresti a fost retinut de politisti Sia violat sotia iar apoi a incercat sa o ucida cu sange rece
ADVERTISEMENT

Mihai Bizu, unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din București și județul Ilfov, a fost reținut de polițiști după ce a încercat să își ucidă soția, pe care anterior o și violase. Totul s-a petrecut pe balconul apartamentului din stațiunea Mamaia în care cei doi se întorseseră dintr-un club de noapte.

Irina Popa a depus plângere împotriva bărbatului cu care este căsătorită de mai bine de doi ani, iar acesta este acum audiat de ofițerii din cadrul Serviciului Omoruri și urmează să ajungă în fața unui judecător de drepturi şi libertăţi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Afaceristul ocupă funcția de director general al Apollo Residence, iar până  în prezent a ridicat zeci de blocuri, în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB, precum şi în comuna Chiajna. Soţia sa este psihoterapeut, psihanalist şi instructor de yoga.

Mogulul imobiliar Mihai Bizu a încercat și-a violat soția, iar apoi a încercat să o omoare

În data de 08.08.2020, în jurul orei 0.56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, au transmis anchetatorii.

ADVERTISEMENT

Concret, după câteva ore petrecute într-un club de noapte de pe litoral, Mihai Bizu şi soția au decis să se retragă în apartamentul unor prieteni. Acolo a izbucnit, însă, întregul scandal, iar femeia a reușit să scape din mâinile partenerului violent abia după intervenția proprietarului.

Ulterior, Irina Popescu a fugit la hotelul în care erau cazaţi, unde la scurtă vreme și-a făcut apariția şi soţul. Potrivit oamenilor legii, bărbatul nu doar că a avut același comportament, ba chiar a violat-o pe Irina Popescu, fără să îi pese de consecințele faptelor sale înfiorătoare.

ADVERTISEMENT

Afaceristul ocupă funcția de director general al Apollo Residence, societate prezentă pe piața imobiliară locală de peste 11 ani

În 2009, Mihai Bizu a pus bazele companiei Apollo Residence, alături de un prieten pe al cărui teren cei doi aveau să ridice primul imobil. În scurt timp, afacerea s-a dovedit a fi de succes, iar bărbatul și-a construit renumele unui adevărat mogul al imobiliarelor, ajungând să construiască bloc după bloc.

Proiectul rezidenţial Apollo Residence din Berceni este amplasat pe un teren de 16.000 mp şi are 310 unităţi locative. Deși numele companiei nu spunea nimic în urmă cu mai mulţi ani, Bizu a mizat pe preţurile scăzute şi pe apropierea de capătul liniei de metrou Pipera – Berceni, care străbate Capitala de la nord la sud.

ADVERTISEMENT