News

Un cunoscut politician din Deva s-a reinfectat cu Covid-19. Bărbatul se vindecase în luna martie

05.10.2020 | 16:52
Un cunoscut politician din Deva s-a reinfectat cu Covid-19. Bărbatul se vindecase în luna martie
Coronavirus în România azi, 5 noiembrie 2020. Noi recorduri negative pentru țara noastră?Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Administratorul Primăriei Deva s-a reinfectat cu noul coronavirus, deși se vindecase de Covid-19 în acest an.

Adrian David a fost, așadar, diagnosticat pentru a doua oară în acest an cu Covid-19, după ce a resimțit simptomele unei răceli.

Pentru a nu avea emoții, bărbatul a decis să se testeze cu un test specific PCR la Spitalul Județean de Urgență.

ADVERTISEMENT

Un politician din Deva s-a infectat cu Covid-19, după ce se vindecase în luna martie

Duminică, m-am trezit cu simptomele specifice unei răceli şi, pentru siguranţa tuturor, am decis să-mi fac un test COVID, care a ieşit pozitiv. Mi-am făcut investigaţii la plămâni, analize de sânge. Nu pare a fi o situaţie complicată, dar trebuie urmat un tratament”, a declarat pentru Agerpres, Adrian David.

Timp de cinci zile David va rămâne în izolare la domiciliu alături de familie, după care va repeta testul pentru Covid-19. Desigur, administratorul Primăriei Deva va urma un tratament, însă nu s-a considerat că ar avea nevoie de internare în spital.

ADVERTISEMENT

Bărbatul susține că a respectat cu strictețe toate regulile sanitare, astfel că nu se consideră contact direct al nimănui. Fost prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean a fost o prezență activă în ultima lună, cât a durat campania electorală, fiind nevoit să interacționeze cu oamenii, conform Digi 24.

La toate manifestările, absolut la toate, am purtat mască, inclusiv la serviciu. Nici nu s-a pus problema să nu respect regulile”, a punctat David.

ADVERTISEMENT

David mai fuseses infectat cu Covid-19 în luna martie, atunci când a fost internat în spital alături de deputatul Lucian Heiuș (PNL) și de primarul orașului, Florin Oancea.

După vindecare, cei trei politicieni au donat plasmă pentru bolnavii infectați cu Covid-19 care aveau nevoie de acest lucru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri