News

Un cunoscut politician din Deva s-a reinfectat cu Covid-19. Bărbatul se vindecase în luna martie

05.10.2020 | 16:52
Un cunoscut politician din Deva sa reinfectat cu Covid19 Barbatul se vindecase in luna martie
ADVERTISEMENT

Administratorul Primăriei Deva s-a reinfectat cu noul coronavirus, deși se vindecase de Covid-19 în acest an.

Adrian David a fost, așadar, diagnosticat pentru a doua oară în acest an cu Covid-19, după ce a resimțit simptomele unei răceli.

ADVERTISEMENT

Pentru a nu avea emoții, bărbatul a decis să se testeze cu un test specific PCR la Spitalul Județean de Urgență.

Un politician din Deva s-a infectat cu Covid-19, după ce se vindecase în luna martie

Duminică, m-am trezit cu simptomele specifice unei răceli şi, pentru siguranţa tuturor, am decis să-mi fac un test COVID, care a ieşit pozitiv. Mi-am făcut investigaţii la plămâni, analize de sânge. Nu pare a fi o situaţie complicată, dar trebuie urmat un tratament”, a declarat pentru Agerpres, Adrian David.

ADVERTISEMENT

Timp de cinci zile David va rămâne în izolare la domiciliu alături de familie, după care va repeta testul pentru Covid-19. Desigur, administratorul Primăriei Deva va urma un tratament, însă nu s-a considerat că ar avea nevoie de internare în spital.

Bărbatul susține că a respectat cu strictețe toate regulile sanitare, astfel că nu se consideră contact direct al nimănui. Fost prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean a fost o prezență activă în ultima lună, cât a durat campania electorală, fiind nevoit să interacționeze cu oamenii, conform Digi 24.

ADVERTISEMENT

La toate manifestările, absolut la toate, am purtat mască, inclusiv la serviciu. Nici nu s-a pus problema să nu respect regulile”, a punctat David.

David mai fuseses infectat cu Covid-19 în luna martie, atunci când a fost internat în spital alături de deputatul Lucian Heiuș (PNL) și de primarul orașului, Florin Oancea.

ADVERTISEMENT

După vindecare, cei trei politicieni au donat plasmă pentru bolnavii infectați cu Covid-19 care aveau nevoie de acest lucru.

ADVERTISEMENT