News

LOVITURĂ! Un post TV NU mai emite de Paşte!

Lovitură pe piaţa TV. Un cunoscut canal TV, foarte vechi, ce putea fi vizionat atît pe RCS RDS, cît şi pe UPS şi Dolce, nu mai emite de Paşte! Televiziunea de business Money Channel şi-a...
12.04.2015 | 00:00
LOVITURA Un post TV NU mai emite de Paste

Lovitură pe piaţa TV. Un cunoscut canal TV, foarte vechi, ce putea fi vizionat atît pe RCS RDS, cît şi pe UPS şi Dolce, nu mai emite de Paşte! Televiziunea de business Money Channel şi-a întrerupt emisia, dupa aproape 10 ani de emisie.

Pe ecran tronează un anunţ care spune: „Revizie tehnică”. 

CELE MAI HAIOASE SI EMOTIONANTE MESAJE DE PASTE!!! TRIMITE CELOR DRAGI CELE MAI TARI SMS-URI 

În timp ce conducerea postului susţine varianta reviziei tehnice, surse din redacţie spun că postul, care aparţine pe hârtie Realitatea Media, dar este controlat de omul de afaceri Mohammad Murad, şi-a dat de fapt obştescul sfârşit…

DOLIU de Paşte! Unul dintre MILIONARII României A MURIT! Avea o avere URIAŞĂ

Nicio televiziune nu a fost timp de patru zile în revizie tehnică. Aceasta durează, de obicei, nu mai mult de 12 ore.

Mohammad Murad (foto), omul care controlează televiziunea, este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, având mai multe hoteluri în Bucureşti şi la mare. Pe lângă lanţul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai deţine lanţul de restaurante Spring Time şi fabrica de conserve Mandy şi are investiţii în domeniul imobiliar.

Divorţ ŞOC! Vedeta Pro TV S-A DESPĂRŢIT! Anunţul OFICIAL

În 2014, postul de televiziune Money Channel a fost scos din grilele cabliştilor de la RCS şi Telekom.

Au vrut să-şi schimbe numele în RTV

La sfârşitul lui 2013, CNA respingea solicitarea societăţii Realitatea Media de schimbare a denumirii televiziunii The Money Channel în RTV.

MINUNE DE PASTE!!! Mihăiţă Neşu, vestea FANTASTICĂ pe care TOATĂ ROM NIA O AŞTEPTA!!!

În urmă cu doi ani, în luna aprilie 2013, televiziunea se relansa sub sloganul „Trăieşte business!”, sub coordonarea Directorului general Daniel Apostol, care a demisionat dintr-o pozitie similara pe care a detinut-o la Money TV.

VIDEO BOMBA!!! GICA POPESCU ELIBERAT DE PASTE!!! IMAGINI IN PREMIERA CU BACIUL IN LIBERTATE!!!

Televiziunea opera pe o licenţă a Realitatea Media, deţinută de Cozmin Gusa, Directorul editorial de la Realitatea TV, dar cu finanţarea omului de afaceri Mohammad Murad, care a pus la dispoziţie şi studiourile, cele în care a funcţionat defuncta televiziune 10 TV.

FOTO SENZAŢIONAL cu Gigi Becali, COPIL fiind, cu OILE la păscut!!! Cum arăta la 10 ani!!!

Iată promo-ul de relansare din urmă cu doi ani:

Sursă: www.reportervirtual.ro