Life

Un cunoscut prezentator de la Prima TV și soția lui vor să adopte un copil: “Am avut discuții”

Un cunoscut prezentator de la Prima TV a dezvăluit că el și soția lui vor să adopte un copil. Cei doi mai au un băiat și o fată.
30.11.2022 | 10:26
Un cunoscut prezentator de la Prima TV si sotia lui vor sa adopte un copil Am avut discutii
Prezentatorul care vrea să adopte un copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daniel Osmanovici, prezentator la Prima TV, a discutat despre următorul copil cu soția lui, iar cei doi se gândesc să adopte.

Un cunoscut prezentator de la Prima TV vrea să adopte un copil. Ce a declarat Daniel Osmanovici

Daniel Osmanovici, prezentatorul Jurnalului Focus de la ora 8, de la Prima TV, este foarte implicat în creșterea și educația copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV are doi copii, dintre care fiica este la preadolescență, așa că perioada care urmează nu este tocmai ușoară.

Acesta a recunoscut că lucrurile erau mult mai simple atunci când copiii erau sugari. Daniel Osmanovici știe că are nevoie de multă răbdare odată ce copiii cresc.

ADVERTISEMENT

“Mă amuz de titulatura de #tataincepator care e mai valabil ca oricând. Fata mea este la preadolescență și pentru această perioadă nu există niciun manual.

Dacă pentru sugari ai manual de puericultură …la alte vârste …ai nevoie de răbdare, delicatețe, Diplomație, nervi de oțel, încredere și alte calități pe care trebuie să le inventezi dacă nu le ai.

ADVERTISEMENT

Radu vine din urmă și la 7 ani este atât de diferit și complexă relația cu el, încât îmi e dor de momentul în care îl plimbam cu căruciorul sau grija… erau doar scutecele și diversificarea.”, a declarat Daniel Osmanovici pentru ciao.ro.

Jurnalistul a discutat cu partenera sa de viață despre adopție, însă nu au luat nicio decizie, deocamdată.

ADVERTISEMENT

“Timpul a trecut …dar nimic nu este exclus. Am avut discuții despre adopție …nu este nimic închis, vom vedea.”, a adăugat prezentatorul de televiziune.

Daniel Osmanovici, adevărul despre schimbările de după nașterea copiilor

Întrebat cum s-au schimbat lucrurile după ce au apărut copiii, Daniel Osmanovici a spus că a fost o schimbare neașteptată. Atât el, cât și soția și-au dorit să devină părinți și s-au bucurat.

O schimbare ar fi faptul că prezentatorul calcă mereu pe jucăriile copiilor lui.

“Pentru că voiam să devenim părinți am îmbrățișat momentul, ambele momente în așa fel încât am simțit fiecare ca un moment natural și o evoluție firească.

Dacă e să caut ceva …spațiul și jucăriile pe care am călcat și calc.”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Daniel Osmanovici încă nu a discutat despre carieră cu copiii lui. Aceștia sunt încă mici, dar va aborda cu ei acest subiect mai târziu, atunci când va fi momentul.

Totodată, prezentatorul a dezvăluit ce sfat le-ar da copiilor lui.

“Să vorbească, să își exprime civilizat opiniile și să le argumenteze. Cam asta le spun că este important, la care se adaugă respectul fața de ei, cei din comunitate și natură.”, a fost răspunsul moderatorului TV.

ADVERTISEMENT
Tags: