Life

Un cuplu a cumpărat o casă și a făcut o descoperire șocantă. Ce au găsit într-o groapă mare din grădină le-a schimbat viața

Un cuplu a cumpărat o casă și a făcut o descoperire uluitoare. Ce se afla, de fapt, în grădina din spate a proprietății celor doi soți?
15.10.2022 | 16:43
Un cuplu a cumparat o casa si a facut o descoperire socanta Ce au gasit intro groapa mare din gradina lea schimbat viata
Un cuplu a găsit o peșteră la subsolul casei. Imagine ilustrativă / sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

O casă din San Antonio, Texas, le-a făcut o surpriză de proporții proprietarilor. Aceștia au descoperit un mare secret după ce au cumpărat locuința!

Descoperire șocantă făcută de un cuplu care a cumpărat o casă

Secretul întunecat pe care îl ascundea casa nu era unul întunecat doar la figurat, ci mai degrabă la propriu: ea avea o peșteră proprie, la subsol.

ADVERTISEMENT

Din exterior, casa arăta ca una obișnuită pentru o familie normală, dar aceasta dezvăluia o ușă ascunsă în interior care duce chiar la peștera secretă, un lucru care a făcut ca această locuință să devină virală pe rețelele de socializare.

Proprietarii au vorbit despre descoperirea lor, care a fost făcută în anul 2004 la scurt timp după ce aceștia au cumpărat proprietatea.

ADVERTISEMENT

“Soțul meu a observat că era doar o gaură mică și că ieșea aer din gaură, iar buruienile erau pur și simplu suflate”, a spus proprietara.


Aceștia au cerut ajutorul arheologilor pentru a săpa și a ajunge la roca strâncoasă. Peștera se află în apropierea grădinii din spatele casei și este plină de stalagmite și formațiuni stâncoase.

ADVERTISEMENT

De asemenea, casa cu peșteră rezintă o scară abruptă de piatră, iar una dintre explicațiile în ceea ce privește formarea acesteia este că locuința este în apropiere de parcul Natural Bridge Caverns, care găzduiește unele dintre cele mai mari caverne comerciale din statul american.

Casa cu propria peșteră se vinde!

Proprietatea faimoasă se vinde acum pentru suma de 875. 000 de dolari, iar ea are un teren foarte mare de 2,5 de acri, adică circa un hectar, cu patru dormitoare și trei băi. Și să nu uităm de peșteră!

ADVERTISEMENT

Agentul imobiliar care încearcă să vândă casa cu peșteră care a devenit virală pe rețelele de socializare a spus că telefonul îi sună încontinuu pentru că oamenii vor să cumpere proprietatea.

„Este o proprietate frumoasă, pe 2,56 acri situată într-un cadru asemănător unui parc. Se mândrește cu peste 110 copaci, iar cea mai bună parte este peștera de pe proprietate.

De atunci, telefonul meu a fost inundat de apeluri în fiecare zi. E-mailuri, oameni care vor să vadă casa”, a spus agentul imobiliar, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT
Tags: