Life

Un cuplu a dat peste o adevărată comoară la pescuit. Cum au ajuns cei doi să pună mâna pe o adevărată avere cu un simplu magnet

Doi pescari din New York au dat peste o adevărată avere pe fundul apei. Nu este pentru prima dată când descoperă astfel de lucruri valoroase.
04.06.2024 | 19:58
Un cuplu a dat peste o adevarata comoara la pescuit Cum au ajuns cei doi sa puna mana pe o adevarata avere cu un simplu magnet
Doi pescari din New York au dat peste o adevărată avere pe fundul apei. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Norocul te poate ”lovi” atunci când te aștepți cel mai puțin. A aflat asta un cuplu care, plecat la pescuit, s-a ales cu o adevărată comoară. Metoda lor cu ”magnetul” a funcționat mai bine decât se așteptau.

Un cuplu de pescari amatori a găsit un seif pe fundul apei

Pentru un cuplu din New York, decizia de a merge la pescuit a fost cea mai bună alegere pe care o putea lua. Deși nu au plecat de acasă cu prea mari speranțe, captura lor a fost mult mai valoroasă decât se așteptau.

ADVERTISEMENT

Cei doi au plecat la pescuit ca de obicei, folosindu-se de metoda ”magnetului”. Această metodă presupune atașarea a doi magneți puternici care atrag obiecte metalice de pe fundul apei. Se pare că a fost ziua lor norocoasă, dacă judecăm după captura finală.

Povestea celor doi pescari norocoși a ajuns în ziarele de peste ocean și a făcut înconjurul lumii. Nici nu este de mirare, având în vedere că nu în orice zi te poți alege cu o comoară de pe fundul oceanului.

ADVERTISEMENT

Cuplul din New York a plecat să pescuiască cu un magnet și nu a fost prima dată când a făcut asta. În schimb, a fost pentru prima dată când norocul le-a surâs de-a dreptul.

Cei doi americani au primit permisiunea poliției să păstreze seiful cu bani

În loc să prindă lucruri minore cu magnetul, cuplul s-a ales cu o captură de 100.000 de dolari. Celor doi nu le-a venit să creadă, însă totul a fost cât se poate de adevărat. Puși în fața faptului împlinit, americanii au apelat la poliție.

ADVERTISEMENT

După ce au scos seiful la suprafață, cei doi au scos și banii. Așa cum era de așteptat, o mare parte din banii erau uzi. Însă, au fost și bani care nu au fost distruși de apă.

Surprizele pentru cuplul din New York nu s-au oprit aici. După ce au chemat poliția, au aflat că în cazul lor chiar se aplică regula ”Ce am găsit, al meu să fie”. Autoritățile i-au anunțat că pot păstra comoara și că nu comit nicio ilegalitate dacă devin proprietarii seifului.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când cei doi pescari amatori găsesc lucruri uimitoare pe fundul apei. După pandemie, de când au și început să fie atrași de pescuit, cei doi au găsit arme vechi și chiar și o geantă plină cu bijuterii.

Kane și Agostini nu sunt singurii care au parte de astfel de surprize la pescuit. În trecut, mai mulți pescari amatori au declarat că au descoperit inclusiv bombe neexplodate și cranii umane.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”