News

Un cuplu, atacat cu cuțitul într-un imobil din București. Cine și de ce i-a înjunghiat pe cei doi

05.01.2021 | 19:43
Un cuplu atacat cu cutitul intrun imobil din Bucuresti Cine si de ce ia injunghiat pe cei doi
ADVERTISEMENT

Două persoane, un bărbat și o femeie, iubiți, au fost rănite cu un cuțit în cursul acestei după-amieze într-un imobil din București. Agresorul ar fi un fost iubit al femeii, iar incidentul s-ar fi produs pe fondul geloziei.

Scenele s-ar fi petrecut într-un imobil din zona Pieței Mihail Kogălniceanu din Capitală, iar, potrivit martorilor citați de Antena 3, agresorul ar fi un bărbat în vârstă de 60 de ani, fost iubit al femeii, scrie Știri pe surse.

ADVERTISEMENT

Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Universitar de Urgență, în timp ce suspectul este căutat de polițiștii de la secția 17. Omul ar fi plecat de la locul faptei având arma cu care a săvârșit infracțiunea asupra sa.

Un cuplu, atacat cu cuțitul într-un imobil din București. Cine și de ce i-a înjunghiat pe cei doi

Incidentul s-ar fi petrecut în jurul ore 15:00, într-un imobil situat pe bulevardul Regina Elisabeta, sectorul cinci al Capitalei. Oamenii legii au fost sesizați prin apel la numărul de urgentă 112, iar la locul faptei s-a deplasat un echipaj al poliției de la secția 17 și unul de prim-ajutor.

ADVERTISEMENT

Ambii parteneri de viață au fost transportați la spital conștienți. Bărbatul ar fi fost înjunghiat în zona picioarelor, iar femeia în torace, după ce agresorul ar fi intrat forțat în apartamentul în care se aflau cei doi.

Potrivit surselor Mediafax, incidentul ar fi început în interiorul respectivei clădiri, după care scandalul s-ar fi mutat în stradă.

ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei a anunțat că s-au început verificările pentru identificarea individului suspectat pentru tentativă de omor. „Astăzi, în jurul orei 15.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că două persoane, femeie și bărbat, concubini, ar fi fost agresați de către un bărbat, indicat ca fost prieten al femeii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor. Persoanele au fost preluate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. La acest moment sunt efectuate verificări în vederea depistării persoanei indicate ca agresor”, au transmis oamenii legii, potrivit primei surse citate.

ADVERTISEMENT
Tags: