News
notix pixel id

Un cuplu de studenți, exmatriculat pentru că tânăra l-a cerut în căsătorie pe bărbat în public

13.03.2021 | 22:11
Un cuplu de studenți, exmatriculat pentru că tânăra l-a cerut în căsătorie pe bărbat în public
Imaginea pentru care tinerii au fost exmatriculați din universitate/ Foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Doi studenți pakistanezi au fost exmatriculați de Universitatea din Lahore pentru o simplă cerere în căsătorie făcută în public.

Scandalul a izbucnit după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini cu tânăra care și-a cerut iubitul în căsătorie, în public, scrie Adevărul citând presa internațională.

Imaginile o arată pe femeie punându-și un genunchi la pământ în fața iubitului săi căruia i-a oferit un buchet de flori și pe care l-a cerut în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Cuplul, acuzat de „încălcarea codului  de conduită”

După ce tânărul a răspuns, fata s-a ridicat și și-a îmbrățișat logodnicul în aplauzele studenților care se aflau în campus la momentul respectiv.

Conducerea universității a dispus exmatricularea pentru faptul cei doi nu au venit la ședința disciplinară la care fuseser convocați și pentru “încălcarea gravă a codului de conduită”.

ADVERTISEMENT

În pofida sancțiunii, tinerii au refuzat să-și ceară scuze. „Nu am făcut nimic rău şi nu ne pare rău de ce am făcut”, a afirmat Hadiqa Javaid.

Logodnicul ei a fost la fel de ferm, el amintind că și alte cupluri au procedat la fel fără să se scandalizeze cineva. „Ne poate explica cineva ce am făcut rău prin cererea în căsătorie în public la universitatea din Lahore?”, a spus Shehryar Ahmed.

ADVERTISEMENT

Pakistan este o societate tradițională unde gesturile de afecțiune nu sunt văzute cu ochi buni, indiferent dacă persoanele respective sunt căsătorite sau nu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri