ADVERTISEMENT
News

Un cuplu din India și-a botezat gemenii Corona și Covid, la sfatul asistentelor

Autor: Flaviu Popa | 04.04.2020 | 18:18
Un cuplu din India și-a botezat gemenii Corona și Covid, la sfatul asistentelor
Un cuplu și-a botezat gemenii Covid și Corona. Foto: Hepta

Un cuplu de tineri părinți din India s-a asigurat că cei doi gemeni nou-veniți în familie nu vor uita niciodată perioada în care au sosit pe Pământ.

ADVERTISEMENT

Corona și Covid, gemenii din India

Conform Fox News, bărbatul și femeia au decis să-și denumească cei doi copii Corona și Covid, un omagiu bizar adus acestor vremuri tulburi. Aparent, pentru a nu uita niciodată prin ce au trecut.

„Am născut după ce am avut dificultăți, astfel că eu și soțul meu am vrut să transformăm această zi într-una de neuitat”, a explicat mama gemenilor, Preeti Verman.

ADVERTISEMENT

Tatăl gemenilor, Vinay Verma, a mărturisit că a ales aceste nume pentru a le aduce aminte micuților în ce perioadă grea s-au născut. Aparent, părinții nu își fac griji că micuții vor fi ținta glumelor după ce vor crește, într-o societate conservatoare precum cea indiană.

Gemenii, un băiat și o fată, s-au născut într-un spital din Chhattisgarh și sunt perfect sănătoși.

ADVERTISEMENT

India are sub 3000 de cazuri confirmate de coronavirus și 68 de decese, însă cifrele sunt aproximative, în condițiile în care sărăcia este la ea acasă în a 3-a cea mai mare țară din Asia.

1.3 miliarde de oameni au fost închiși în case și nu mai au voie să-și părăsească locuința decât pentru a-și cumpăra medicamente sau mâncare, menționează jurnaliștii americani.

ADVERTISEMENT

Imagini revoltătoare din India

India nu își permite o epidemie la scară largă, astfel că măsurile luate sunt cel puțin discutabile după standardele societății moderne. De exemplu, imaginile cu sute de oameni care sunt dezfinfectați în plină stradă au făcut înconjurul lumii.

Desigur, lucrurile sunt și mai grave în diferite părți din India, unde oamenii sunt bătuți cu bota pentru că nu respectă carantina.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!