News

Un dâmbovițean a lăsat un bilet de adio și a dispărut. Unde a fost găsit în final

Un dâmbovițean nu a putut să accepte despărțirea de iubita sa și a decis să-și pună capăt zilelor. Bărbatul a fost căutat timp de opt ore.
29.05.2023 | 12:27
Un dambovitean a lasat un bilet de adio si a disparut Unde a fost gasit in final
Un dâmbovițean a decis să-și pună capăt zilelor din cauza dragostei neîmpărtășite. Foto: Captura Video/Poliția Română.
ADVERTISEMENT

Un dâmbovițean de 40 de ani  a ajuns în pragul disperării. Bărbatul a fost părăsit de persoana iubită. Acesta a decis să-și pună capăt zilelor și a lăsat un bilet de adio. Rudele au descoperit biletul și au alertat autoritățile. Oamenii legii au format echipe de căutare și au pornit pe urmele bărbatului. Bietul om a fost descoperit într-o baracă părăsită din zonă.

Un dâmbovițean a ajuns în pragul disperării

În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind constituite mai multe echipe de căutare formate din polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. În urma activităților de căutare, bărbatul a fost identificat într-o construcție dezafectată (baracă). Acesta a fost preluat de medici pentru efectuarea unor investigații”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat de 32 de ani din Caransebeș a suferit din cauza unei femei care l-a părăsit și a vrut să se sinucidă în gara orașului. Bărbatul nu putea să accepte decizia iubitei. Acesta a încercat să o convingă să rămână lângă el. Femeia l-a respins  și a plecat în Lugoj. Spre fericire, pompierii au reușit să-l salveze și l-au convins să coboare de pe acoperișul gării.

Potrivit psihologilor, dragostea neîmpărtășită este o experiență intensă și devastatoare, care poate determina persoana să se simtă neputincioasă, abandonată și fără speranță. Sentimentele de tristețe, frustrare și lipsă de valoare se pot amplifica, iar gândurile suicidale pot apărea ca o formă de evadare din durere.

ADVERTISEMENT

Prevenirea suicidului: trebuie să fim mai atenți la cei din jur

Deși nu există statistici exacte cu privire la numărul de cazuri de sinucidere legate de dragostea neîmpărtășită în România, este important să conștientizăm că această problemă poate afecta orice om. Este crucial să oferim sprijin și înțelegere celor care trec prin astfel de momente dificile.

Consilierea și tratamentul psihologic pot fi de ajutor în gestionarea emoțiilor și a gândurilor suicidale, oferind suport emoțional și soluții alternative pentru a depăși durerea provocată de dragostea neîmpărtășită.

ADVERTISEMENT

Specialiștii spun că este important să avem grijă unii de alții și să fim deschiși la dialog în astfel de situații. Comunitatea și sprijinul social pot avea un impact pozitiv asupra persoanelor care se confruntă cu astfel de dificultăți.

În plus, educarea și creșterea gradului de conștientizare asupra problemelor de sănătate mentală pot contribui la prevenirea cazurilor extreme și la oferirea de ajutor celor în nevoie.

ADVERTISEMENT

Psihologii susțin că dragostea neîmpărtășită poate fi o experiență extrem de dureroasă, iar uneori poate duce la gânduri suicidale. Este important să recunoaștem această realitate și să oferim sprijin emoțional și soluții alternative persoanelor aflate în astfel de situații. Fiecare om merită compasiune, înțelegere și ajutor pentru a depăși dificultățile și a găsi motive de a trăi în ciuda suferinței din dragoste.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Veste tristă despre Gogoașă din „Trăsniții NATO”! O boală teribilă l-a distrus
Veste tristă despre Gogoașă din „Trăsniții NATO”! O boală teribilă l-a distrus
Prognoza meteo, 7 decembrie. Ploi, lapoviță și ninsoare în toată țara
Prognoza meteo, 7 decembrie. Ploi, lapoviță și ninsoare în toată țara
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!