News

Un deputat din Giurgiu a trecut de la PSD la PNL: „Măsurile adoptate de partid nu mai coincid cu mandatul meu”

04.06.2019 | 15:14
Un deputat din Giurgiu a trecut de la PSD la PNL Masurile adoptate de partid nu mai coincid cu mandatul meu

Fostul deputat PSD Alexandru Andrei a anunțat prin intermediul facebook faptul că a trecut de partea deputaților PNL. Andrei susține că acțiunea sa a venit pe seama dorinței sale de a-și reprezenta cât mai bine cetățenii diu Giurgiu în parlament, departe de influențele celor de la PSD. Alexandru Andrei își dăduse demisia din PSD în urmă cu mai mult timp, fiind nemulțumit de activitatea avută de social-democrați.

Alexandru Andrei, ales deputat pe listele PSD, a trecut la PNL

Alexandru Andrei a scris printr-un status pe facebook trecerea în opoziție: „Din respect față de giurgiuveni vreau să anunț public că începând de astăzi, 3 iunie, voi activa ca deputat al grupului parlamentar al Partidului Național Liberal. Nu am făcut această mișcare politică în urma unor calcule politicianiste, nu sunt un opportunist”.

Noul deputat PNL susține că și-a dat demisia din PSD de luni bune: „Sunt un politician vertical, mi-am dat demisia din PSD de acum câteva luni pentru că mi-am dat seama de atunci că linia măsurilor adoptate de partid nu mai coincide cu mandatul care mi-a fost încredințat de giurgiuveni, prin votul lor, din 2016.”

Alexandru Andrei, noul deputat PNL, adus de la PSD *foto: facebook

Noul deputat PNL vrea să își ia răzbunarea față de liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău

Alexandru Andrei promite că va reuși să scoată județul Giurgiu din mâinile liderului PSD de Giurgiu, Niculae „Ficățel” Bădălău: „Și rezultatul alegerilor din data de 26 mai, voturile majorității românilor, mi-au arătat că am avut dreptate. PNL are în acest moment cea mai bună echipă și eu mă alătur celor care au soluții reale și viabile pentru români, pentru România! Totodată, rezultatul obținut de PNL îmi dovedește că este singurul partid care poate bate PSD, același PSD care a făcut din județul Giurgiu propria feudă, ca și cum, noi restul, nu avem niciun cuvânt de spus. Le vom dovedi că nu este așa! Giurgiul nu este feuda PSD-ului, a lui Bădălău sau a oricărui alt politician! Este al cetățenilor! Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat, pentru încrederea voastră. Vă invit să îmi fiți alături și pe viitor! Împreună punem Giurgiul în primul rând, România în primul rând!”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1742874755858308&set=a.788299071315886&type=3&theater

PSD a avut câștig de cauză în județul Giurgiu, la alegerile europarlamentare din 26 mai. Social-democrații au obținut 39% din procentaje, în timp ce PNL a venit pe locul secund, cu 21,79% din voturi. Asta în timp ce în municipiul Giurgiu, PSD a câștigat cu 32,14% iar PNL s-a clasat pe locul secund, cu 20,52% din sufragii.