News

Un deputat PNL, acuze dure la adresa Uniunii Europene: ”Până când ne vom mai înclina capul în faţa Partidului Comunist Chinez?”

09.05.2020 | 12:37
Un deputat PNL acuze dure la adresa Uniunii Europene Pana cand ne vom mai inclina capul in fata Partidului Comunist Chinez
ADVERTISEMENT

Un deputat PNLa lansat o serie de acuze dure la adresa Uniunii Europene, care a cenzurat o scrisoare o scrisoare adresată Beijingului de către ambasadorii statelor membre.

Un deputat PNL, acuze dure la adresa Uniunii Europene

Într-o postare făcută pe rețelele de socializare, deputatul PNL Pavel Popescu a acuzat că serviciul de afaceri externe al Uniunii Europene a fost de acord să cenzureze o scrisoare trimisă oficialilor chinezi.

ADVERTISEMENT

”Absolut INCREDIBILĂ capitularea delegației Uniunii Europene în fața Partidului Comunist Chinez, în ajunul celei de-a 70-a aniversări a Declarației Schuman!”, și-a început politicianul mesajul pe Facebook.

Absolut INCREDIBILĂ capitularea delegației Uniunii Europene în fața Partidului Comunist Chinez, în ajunul celei de-a…

Posted by Pavel Popescu on Friday, May 8, 2020

”Serviciul de afaceri externe al UE a fost de acord să cenzureze o scrisoare adresată Beijingului de către ambasadorii statelor membre pentru a înlătura o referință la faptul că epidemia COVID-19 a izbucnit în China”, mai notează el.

ADVERTISEMENT

Deputatul PNL cere plecarea membrilor delegației UE

Pavel Popescu precizează că are imensa șansă de a fi eliberat de plaga comunismului și de a trăi astăzi liber și se întreabă cu dezmăgire: ”UNDE NE ÎNDREPTĂM?”

”Dacă UE a cedat în fața unei simple fraze ce exprima adevărul tragediei globale pe care o trăim astăzi cu toții, cum vom mai putea predica valorile și libertățile europene exact când avem cea mai mare nevoie de ele?”, continuă el.

ADVERTISEMENT

Deputatul PNL a cerut plecarea membrilor delegației UE care au negociat drepturile și libertatea de exprimare a celor 446 de milioane de cetățeni europeni cu Partidul Comunist Chinez.

”Până când vom mai tolera dubla măsură impusă de China pe tot mapamondul? Până când vom mai tolera cenzurarea presei libere, a drepturilor și valorilor europene? Până când ne vom mai înclina capul în fața Partidului Comunist Chinez și a diplomației viciate practicată de China?”, a încheiat politicianul.

Statele Unite ale Americii insistă cu teoria că noul coronavirus ar fi fost  făcut într-un laborator din China. Secretarul american de stat Mike Pompeo a declarat că SUA ar deține dovezi ”semnificative” conform cărora virusul a scăpat dintr-un laborator din Wuhan.