ADVERTISEMENT
News

Un deputat prezent în Parlament în ziua moțiunii de cenzură, depistat cu Covid-19. A intrat în contact cu mai mulți colegi

Autor: Adrian Baciu | 05.09.2020 | 14:06
Un deputat prezent în Parlament în ziua moțiunii de cenzură, depistat cu Covid-19. A intrat în contact cu mai mulți colegi
Un deputat prezent în Parlament în ziua moțiunii de cenzură, depistat cu Covid-19. A intrat în contact cu mai mulți colegi. Sursa foto: Facebook

Caz nou de coronavirus în Parlamentul României. Un deputat UDMR prezent în Legislativ în ziua moțiunii de cenzură a fost depistat cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Norbert Apjok, din partea UDMR, a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, acolo unde ține să precizeze că a intrat în contact cu mai mulți colegi săptămâna trecută.

Deși partidul său nu a participat la tentativa de dezbatere a moțiunii, Apjok a fost prezent în Parlament, unde s-a întâlnit cu colegii de grup.

ADVERTISEMENT

 Deputat prezent în Parlament în ziua moțiunii de cenzură, infectat cu Covid-19

Deputatul UDMR de Maramureș, Apjok Norbert, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Informația a fost făcută publică chiar de parlamentar, care s-a internat în spital.

Luni, UDMR nu a participat la dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, care a picat din lipsă de cvorum. Parlamentarii formațiunii s-au întâlnit doar la ședința de grup, acolo unde ar fi fost prezent și Apjok.

ADVERTISEMENT

”Astăzi am efectuat testul coronavirus și rezultatul a fost pozitiv. Am fost internat în spital. Având în vedere situația, sunt bine.

Am anunțat toate persoanele cu care am fost în contact în ultimele 10 zile și ei la rândul lor vor proceda conform regulilor de siguranță, pentru a-i proteja cei din jurul lor. Să avem grijă de noi, să avem grijă de ceilalți!”, a scris Apjok Norbert, vineri pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce alți parlamentari și politicieni s-au mai infectat cu Covid-19 în România

În startul pandemiei de Covid-19, și alți membri din Parlament s-au infectat cu această boală. Pe 14 martie, biroul de presă al Legislativului anunța că: ”Sunt confirmați pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea, și administratorul public Adrian David Nicolae.

Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, și ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL”.

ADVERTISEMENT

Imediat după acel anunț, membrii Guvernului și premierul au fost testați și s-au auto-izolat după ce au intrat în contact cu senatorul Vergil Chițac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Depistați cu Covid-19, în ultimele luni, au mai fost și deputatul ALDE Constantin Avram, internat de urgență la Spitalul Județean Bacău, precum și liderul organizației județene a PSD din Brăila, senatorul Ion Rotaru

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!