Un deputat PSD a lovit un bărbat cu mașina, după care a fugit de la fața locului. Polițiștii au întocmit dosar penal

Flaviu Popa   
în HotNews
12/06/2020, 17:05
Un deputat PSD a lovit un bărbat cu mașina, după care a fugit de la fața locului. Polițiștii au întocmit dosar penal

Deputatul PSD de Gorj Elvira Șarapatin a lovit un om cu mașina, după care a părăsit locul accidentului. Bărbatul a fost rănit ușor și a sunat la 112 pentru a chema Poliția. Ulterior, femeia a revenit la locul accidentului, conform surselor prezente la fața locului.

Un deputat PSD a lovit un bărbat cu mașina, după care a fugit de la fața locului

Potrivit Gazeta de Sud, femeia a fost tratată cu aparatul etilotest, același lucru întâmplându-se și cu pietonul. S-a constatat că niciunul nu a consumat băuturi alcoolice. Femeia s-a ales cu dosar penal.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului în Târgu Jiu, în centrul orașului, lângă sediul IPJ Gorj. Un bărbat de 50 de ani traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni, și a fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 68 de ani.

Șoferul s-a dovedit a fi deputatul PSD de Gorj Elvira Șarapatin, în vârstă de 68 de ani. Femeia s-ar fi speriat și a fugit de la locul accidentului, după care a revenit. Polițiștii au testat-o pe loc, însă rezutatul a fost negativ pentru alcool.

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru fugă de la locul accidentului fără consimțământul Poliției”, a explicat reporterul Digi 24.

Deputatul PSD Elvira Șarapatin
Deputatul PSD Elvira Șarapatin. Foto: Adevărul

Comunicatul oficial al IPJ Gorj, referitor la accidentul comis de deputatul PSD

La data de 12 iunie, poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat, de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului.

Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.

La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier.

Pietonul și conducătoarea auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, au explicat și reprezentanții IPJ Gorj, conform Gazeta de Sud.

Închide ×