News

Un deputat PSD, accident rutier înaintea mitingului de la Galați! Ce s-a întâmplat

11.05.2019 | 21:39
Un deputat PSD accident rutier inaintea mitingului de la Galati Ce sa intamplat

Accident rutier chiar înainte de mitingul PSD de la Galați! Parlamentarul PSD de Galați Florin Popa s-a grăbit să ajungă la timp pentru discursul șefului pe linie de partid Liviu Dragnea, dar a uitat să acorde prioritate, așa că a fost implicat într-un accident rutier soldat cu două persoane rănite!

Un deputat PSD a provocat un accident rutier, chiar înaintea mitingului din Galați

Deputatul conducea un autoturism de teren când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii lovite de parlamentar a fost rănit, la fel şi o femeie, pasageră în acelaşi autoturism. “Un bărbat, de 65 de ani, a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat şi, la intersecţia cu str. Brăilei nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, şoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, şi o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au fost răniţi uşor, fără a necesita transportul la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere şoferului care nu a acordat prioritate”, au menţionat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Accident rutier deputat PSD
Doua persoane au fost ranite usor in urma accidentului provocat de un deputat PSD

Deputatul se grăbea la discursul lui Liviu Dragnea

Deputatului PSD Florin Popa i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului. Rezultatul a arătat însă că deputatul nu consumase băuturi alcoolice. Nu se știe încă dacă deputatul a mai ajuns la discursul președintelui PSD.

Liviu Dragnea a avut un mesaj tranșant la mitingul de la Galați. PSD va lupta pentru ca România să fie respectată în Europa și va mai lupta împotriva standardelor duble! Președintele PSD a postat un mesaj pe Facebook, imediat după încheierea mitingului.

”Am fost astăzi la summitul PSD de la Galați și am primit o confirmare în plus a faptului că facem ceea ce trebuie. Oamenii sunt alături de noi.  Vor să luptăm împotriva standardelor duble și să arătăm peste tot în Europa că România merită mai mult. Vor să țină capul sus și să fie reprezentanți corect în Europa. Vor ca vocile lor să se audă mai tare, mai puternic, mai clar în urechile unei Europe care până mai ieri părea că se chinuie să ne ignore.

Pentru acești oameni luptăm, pentru visul și aspirația lor de a fi respectați peste tot în Europa pentru felul în care contribuie la proiectul European. Nu ei se alătură nouă, ci noi ne alăturăm lor, pentru că vrem să le spunem povestea de la tribuna Parlamentului European. 

Vă mulțumim pentru susținere și pentru că ne dați forta de a merge mai departe în această luptă! Vă mulțumim, dragi români, pentru gândurile voastre și pentru sprijinul pe care ni-l arătați peste tot în țară. O mână de oameni nu vor putea niciodată să astupe vocile voastre, pentru că adevărul se aude mai tare decât orice demagogie, decât orice atac, decât orice încercare de a ascunde ceea ce este corect și drept! Noi suntem România reală, fiecare dintre noi, tânăr sau bătrân, femeie sau bărbat, orășean sau sătean, toți suntem România și merităm mai mult respect!”, a scris Liviu Dragna pe pagina sa de Facebook.