Stiri sportive

VORBELE l-au costat. Gigi, încă o LOVITURĂ în instanţă

Acuzele lui Gigi Becali la adresa lui Dragoş Săvulescu, cum că fostul acţionar ar fi homosexual, nu au rămas fără urmări. După ce a fost dat în judecată de către fostul partener de afaceri...
09.11.2013 | 13:42
VORBELE lau costat Gigi inca o LOVITURA in instanta
ADVERTISEMENT

Acuzele lui Gigi Becali la adresa lui Dragoş Săvulescu, cum că fostul acţionar ar fi homosexual, nu au rămas fără urmări. După ce a fost dat în judecată de către fostul partener de afaceri al lui Cristi Borcea şi Nicolae Badea, Gigi Becali trebuie acum să doneze bani unei Biserici pentru acuzele aduse lui Săvulescu.

Conform spynews, după ce a fost dat în judecată pentru afirmaţii calomnioase, Gigi Becali trebuie să doneze zece mii de lei în conturile unei biserici ca parte a unei înţelegeri semnate între avocaţii săi şi cei lui Dragoş Săvulescu, fost acţionar al clubului Dinamo, despre care latifundiarul a afirmat că ar fi homosexual. Termenul limită, conform înţelegerii, este de 6 decembrie, pînă la această dată Gigi fiind obligat să depună în conturile unei biserici 10.000 de lei, sumă ce reprezintă despăgubiri morale pe care latifundiarul trebuie să le achite fostului dinamovist.

ADVERTISEMENT

Becali: “Pe Săvulescu l-a prins nevasta lui cu un bărbat în pat”

Acordul părţilor vine după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis în urmă cu câteva luni că Săvulescu a fost calomniat de patronul Stelei, notează aceeaşi sursă. Procesul intentat de Dragoş Săvulescu survine după ce, la finalul unui derby între cele două rivale, Steaua şi Dinamo, latifundiarul a izbucnit, în direct la TV, la adresa foştilor acţionari dinamovişti. “Am auzit că Dinamo ne aşteaptă cu tabela pe care afişează nişte oi. Cine putea face asta? Nicu Badea, un fost securist care n-are sare şi piper, şi Dragoş Săvulescu, pe care l-a prins nevasta cu un bărbat în pat. Ştiu că sunt în post, dar eu sunt un păcătos şi nu întorc şi celălalt obraz. Ce rost au măgăriile astea? Să se gândească şi ei că e vorba de naşul lui Cristi Borcea. Ăştia sunt oameni de de doi lei”, a declarat, în urmă cu doi ani, Becali.