News

Un dinamovist s-a combinat cu o fostă iubită a “Prinţului”

Se naste o noua idila intre un fotbalist si o fosta iubita de fotbalist. Paparazzii CANCAN.ro i-au filmat pe dinamovistul Dragos Firtulescu si pe Carla Olos, fosta partenera a lui Adrian Cristea, la...
09.10.2014 | 08:37

Se naste o noua idila intre un fotbalist si o fosta iubita de fotbalist. Paparazzii CANCAN.ro i-au filmat pe dinamovistul Dragos Firtulescu si pe Carla Olos, fosta partenera a lui Adrian Cristea, la cinematograf.

Dragos Firtulescu (25 ani) este fotbalist la Dinamo. S-a transferat in “Stefan cel Mare” in aceasta vara si a reusit sa stranga, deja, doua meciuri in tricoul “cainilor”! In total, la noua sa echipa, olteanul a bifat 67 de minute in zece etape si un joc de cupa, iar in casetele tehnice ale meciurilor este o prezenta extrem de discreta. In afara terenului insa, mijlocasul de banda are performante mult mai importante.

ADVERTISEMENT

1

Zilele trecute, paparazzii CANCAN.ro l-au filmat pe Firtulescu, umar la umar, cu una dintre cele mai cunoscute devoratoare de fotbalisti. Este vorba de Carla Olos, cea care s-a evidentiat pe acest teren printr-o relatie, atat cat trebuie de scurta, cu Adrian Cristea.

2

Cu “Printul” in CV, Carla nu putea ramane foarte mult timp singura, iar la pressing a iesit Dragos Firtulescu, un nume care nu putea sa ramana nebifat, mai ales ca… Mai ales ca Firtulescu are o imagine lucrata in domeniu, cea la care si-a adus un port considerabil Adriana Mitran, prietena cea mai buna a Madalinei Pamfile.

ADVERTISEMENT

3

A luat floricele si au discutat aprins

4

Dupa despartirea de Adriana si dupa ce si-a cumparat incaltaminte noua, Firtulescu a scos-o la film pe Carla. S-a comportat ca un domn, a cumparat floricele, iar inainte de a intra in sala, mijlocasul a facut cinste si cu o cafea.

5

Cei doi au parut in perioada de tatonare, au discutat foarte mult, iar in unele momente, Carla a parut ca vrea sa se faca inteleasa foarte bine. Nu de alta, dar incaltamintea s-a scumpit in ultimul timp.

ADVERTISEMENT

6

SURSA: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

Tags: