Sport

Un dinamovist sare în apărarea FCSB în cazul stadionului din Ghencea: ”Pot să le facă dosare penale pentru proastă administrare”

Polemica privind primirea celor de la FCSB pe stadionul din Ghencea a atins în ultimele zile nivelul maxim, iar un dinamovist crede că echipa lui Gigi Becali are dreptul să joace acolo.
03.05.2022 | 22:30
Un dinamovist sare in apararea FCSB in cazul stadionului din Ghencea Pot sa le faca dosare penale pentru proasta administrare
Polemica privind primirea celor de la FCSB pe stadionul din Ghencea a atins în ultimele zile nivelul maxim, iar un dinamovist crede că echipa lui Gigi Becali are dreptul să joace acolo. Sursă foto: Facebook Stadionul Steaua - Ghencea
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” și-ar fi dorit să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, pe arena nou construită, dar Ministerul Apărării Naționale se opune acestui lucru.

Dinamovistul Ioan Andone o vede pe FCSB jucând pe stadionul din Ghencea

Dinamovist pur sânge, Ioan Andone crede că FCSB ar trebui să fie lăsată să joace pe stadionul din Ghencea și crede că administratorii acestei arene, la fel ca și cei de la Arcul de Triumf, ar trebuie să se gândească în primul rând la cum să scoată mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

”Nu e posibil de la bugetul statului să suporți cheltuielile. Ești pe minus, și Ghencea e pe minus, și Arcul de Triumf. Stadioanele astea sunt făcute din bugetul statului și sunt făcute să producă bani, nu să producă pierderi.

Atunci tu trebuie să-l închiriezi, să-l dai la evenimente. E un lucru prostesc să nu înțeleagă lumea că aia, că de ce e FCSB, că n-are FCSB. Nu, domnule, dacă vrea Rapidul să joace în Ghencea, închiriază-i stadionul.

ADVERTISEMENT

Să nu plătim noi, că noi plătim toate pierderile astea, nu le plătește CSA Steaua sau nu le plătește Federația de Rugby. Eu nu înțeleg lucrurile astea”, a declarat Andone, pentru as.ro.

Fostul internațional, atac cu talpa la conducătorii rugby-ului românesc

Fostul mare fundaș din Ștefan cel Mare consideră că se pot face dosare penale pentru proastă administrare și este de părere că aceste stadioane construite din bani publici ar trebui să fie închiriate cât mai mult pentru a se câștiga bani.

ADVERTISEMENT

”Oamenii care răspund, cei care administrează la CSA, pot în viitor cu niște oameni corecți și care se vor ocupa de ei, pot să le facă dosare penale pentru proastă administrare. E o proastă administrare, e pierdere de bani. Nu au argumente.

La fel e cu stadionul de rugby. Da, domnule, a fost al lor, a fost făcut pe banii Federației de Rugby? Nu domnule, ai un program, Federația de Rugby are meciuri internaționale în data asta, asta, celelalte date închiriază stadionul. Fă-l să producă!”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

Andone crede că FCSB nu va putea fi interzisă în Ghencea

Ioan Andone s-a arătat dezamăgit de faptul că există această luptă pentru continuitatea Stelei și pentru că suporterii s-au împărțit între cele două formații, dar cere ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace în Ghencea.

”Lumea la noi crede că dacă cineva ți-a dat ceva în administrare deja te-a făcut proprietar. Nu, domnule, ți l-a dat să-l faci rentabil. Nu ți l-a dat să pierzi bani. Da, eu o văd pe FCSB să joace în Ghencea. Nu cred că se vor putea opune la infinit. Dar poate nu va mai vrea FCSB-ul, că nu poți să știi și când vezi șicane.

E și rău că s-au împărțit suporterii Stelei. Cu Steaua din Divizia B și cu FCSB-ul din Liga 1. Erau cei mai numeroși din țară, trebuie să recunoaștem asta. Cei mai numeroși suporteri i-a avut Steaua. Dă-le voie celorlalți steliști să se ducă pe stadionul ăsta. Nu e posibil așa ceva. N-au cum să riște, își riscă libertatea până la urmă”, a încheiat Andone.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că, cel mai probabil, finala cu CFR Cluj, care ar putea fi meciul care să decidă campioana din Casa Pariurilor Liga 1, se va juca la Buzău.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 1,88 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT