Un “câine” ştie cine o poate salva pe Dinamo. “E singura variantă!”

Iuliana Spirache   
in Dinamo
27/03/2018, 19:20
Un “câine” ştie cine o poate salva pe Dinamo. “E singura variantă!”

Dănuţ Lupu este membru în departamentul de scouting al lui Dinamo, dar nu crede în planul fanilor din “Ştefan cel Mare” de a salava clubul. Mai mult, fostul jucător al “câinilor” nu susţine nici o posibilă preluare a echipei de un grup de investitori străini.

“La ora actuală cel mai bun cumpărător pentru Dinamo e domnul Negoiţă. La vară mai vedem. Sincer, nu cred în proiectul suporterilor. Eu văd o singură variantă în continuare, domnul Negoiţă. Momentan. Ştiu că e foarte supărat, dar vedem.

Crede că Dinamo se poate bate la titlu în sezonul următor

Dinamo n-a avut un buget extraordinar în niciun sezon, dar ne-am bătut la campionat anul trecut. Acum, cu 7 milioane buget, au fost mulţi jucători care nu ne-au ajutat. Dacă le scădem salariile jucătorilor care nu ne-au ajutat, tot la 3 milioane ajungem. Eu zic că ne putem bate la titlu şi cu bugetul ăsta”, a zis Dănuţ Lupu pentru o televiziune de sport.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×