News

Un elev a fost găsit spânzurat după ce a dat Bacalaureatul! Mărturia unei profesoare

06.07.2019 | 11:54
Un elev a fost gasit spanzurat dupa ce a dat Bacalaureatul Marturia unei profesoare

Un elev de 18 ani din Oradea a fost găsit spânzurat după a doua zi după examenul de Bacalaureat, scrie presa locală, citată de știrileprotv.ro. Elecul era absolvent al liceului Aurel Lazăr din municipiul Oradea și a fost găsit spânzurat de un copac pe o stradă din oraș, la 24 de ore după ce a susținut examenul.

Un elev din Oradea s-a spânzurat după ce a dat examenul de Bacalaureat. Ce pasiune avea

Potrivit polițiștilor bihoreni, nu există suspecți privind moartea adolescentului, deci este scoasă din start varianta unei mâini criminale. Cel mai probabil ancheta se va derula pe ipoteza sinuciderii, iar acum familia băiatului se pregătește de înmormântare. Tânărul pasionat de limba chineză nu era retras și nu dădea semne că ar avea probleme, spun apropiații acestuia.

Ba mai mult, nu a lăsat nici bilet de adio, iar asta îngreunează și mai mult ancheta, căci nu se va ști ușor ce l-a determinat să își ia viața. Directoarea adjunctă a liceului și profesoară în cadrul instituției, Rodica Turcaș este șocată după ce a aflat cumplita veste. Aceasta a declarat că anul trecut a fost cu respectivul elev într-o excursie în China și că era unul dintre cei mai minunați copii din liceu.

Elevul s-ar fi sinucis, spun polițiștii
Elevul a fost găsit atârnând de un copac, pe stradă. Sursa foto: sursadevest.ro

Directoarea liceului: „Sunt terminată. Anul trecut a fost cu noi în China”

„Sunt terminată. Nu mă așteptam la așa ceva. Era un copil pe care te puteai baza. Știa engleza la perfecție. Știa flamandă și chineză. Dorința lui era să cunoască limbile străine. Era un elev foarte inteligent. Anul trecut a fost cu noi în China. Ba chiar, anul acesta își luase nivelul II la Chineză. Anul trecut, la Podul Chinezesc a luat locul II pe țară. Doamne ferește! Ce probleme ascunse ar fi putut avea de nu a putut trece peste ele!!!”, a declarat directoarea pentru știrileprotv.ro.

Purtătoarea de cuvânt a Poliției Bihor, Alina Dinu, a declarat pentru presa orădeană că elevul era din localitatea Alparea din județ și că nu există fapte de natură penală care ar putea trimite cazul în instanță.