News

Un elev din județul Galați și-a înjunghiat colegul în stomac de mai multe ori. Victima a fost transportată la două spitale

Reprezentanții Poliției Municipiului Tecuci au transmis marți că un elev de 14 ani și-a înjunghiat colegul de școală, în urma unui conflict apărut în pauza dintre cursuri.
01.11.2022 | 22:08
Un elev din judetul Galati sia injunghiat colegul in stomac de mai multe ori Victima a fost transportata la doua spitale
Polițiștii din județul Galați l-au dus la audieri pe elevul care și-a înjunghiat colegul. Foto: captură Google Street View – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la școala din comuna Movileni, județul Galați. Băiatul înjunghiat are 13 ani și este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială ”Alexei Mateevici”.

Imagini dramatice la o școală din județul Galați

Victima a ajuns la spital după ce a primit mai multe lovituri în abdomen din partea unui elev cu un an mai mare. Inițial, elevul de 13 ani a fost transportat la Spitalul din Tecuci.

ADVERTISEMENT

Totuși, din cauza rănilor suferite, medicii au decis că se impune transferarea acestuia la Spitalul de Pediatrie din Galați. Cel care a sunat la numărul de urgență 112 a fost chiar directorul școlii.

Ulterior, la fața locului s-au prezentat rapid agenții din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci. Ei au constatat că în jurul orei 10:50, în pauza dintre orele de curs, a izbucnit un conflict spontan între doi elevi, de 13, respectiv 14 ani, din clasele a VII-a și a VIII-a. Ambii aveau domiciliile în comuna Movileni.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fost dus la audieri

În timpul conflictului, elevul de 14 ani ar fi scos din buzunarul pantalonului un cuțit tip briceag, cu lungimea totală de aproximativ 13 cm și l-ar fi lovit pe celălalt elev în zona abdomenului, provocându-i leziuni.

Minorul de 13 ani a fost transportat de către mama sa la Spitalul Municipal Anton Cincu din Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar, la scurt timp, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, “Sf. Ioan”, Galați, unde a rămas internat.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul remis de polițiștii gălățeni și preluat de reperul.ro. Atacatorul a fost la audieri, în prezența părinților săi, după care a fost eliberat.

Polițiștii așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu elevul înjunghiat pentru a stabili alte măsuri. Altfel, amintim că în luna septembrie, o elevă din București a fost înjunghiată în prima zi de școală. Conform primelor informații de la acea vreme, ea a fost atacată de un grup.

ADVERTISEMENT