Un elicopter pakistanez a aterizat de urgenţă în Afganistan. Pasagerii au fost luaţi ostatici de talib

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 20:27
Un elicopter pakistanez a aterizat de urgenţă în Afganistan. Pasagerii au fost luaţi ostatici de talib

Cei şase pasageri ai unui elicopter al guvernului pakistanez au fost luaţi ostatici joi în estul Afganistanului, după ce aparatul de zbor a fost constrâns să aterizeze de urgenţă, potrivit unor surse oficiale afgane şi pakistaneze, relatează AFP.

„Elicopterul a aterizat de urgenţă şi cele şase persoane, toate străine, care se aflau la bord au fost luate ostatice de talibani”, a declarat pentru AFP guvernatorul districtului Azra, din provincia Logar, unde s-a produs accidentul, Hamidullah Hamid, precizând că pasagerii erau nevătămaţi după aterizare.

Purtătorul de cuvânt al autorităţilor din provincie, Salim Saleh, a subliniat că elicopterul era sub drapel pakistanez şi că „a luat foc înainte de a ateriza de urgenţă”.

Talibanii nu au reacţionat la acest anunţ. Ei sunt însă foarte prezenţi în provincia Logar, frontalieră cu Pakistan, şi activi în mod deosebit în districtul Azra.

Sursă: www.antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×