Fotbal international

Un englez a ratat 250.000 de lire din cauza unui gol marcat în minutul 90+3! Ghicise cinci rezultate corecte în Liga Campionilor! Video

07.11.2018 | 09:23
Un englez a ratat 250000 de lire din cauza unui gol marcat in minutul 903 Ghicise cinci rezultate corecte in Liga Campionilor Video

Un englez a avut o seară de coşmar şi a ratat 250.000 de lire din cauza unui gol marcat în minutul 90+3. Microbistul a participat la un concurs organizat de Sky Sports UK, în care trebuia să ghicească rezultatele corecte pentru şase dintre meciurile jucate marţi în grupele Ligii Campionilor.

Televiziunea din Marea Britanie organizează un concurs inedit pentru fanii fotbalului, iar în ultimele şapte runde nimeni nu a reuşit să câştige marele premiu. Pentru concursul Super 6 de marţi, jurnaliştii de la Sky Sports i-au pus pe englezi să ghicească scorul corect pentru meciurile Tottenham – PSV, Inter – FC Barcelona, Napoli – PSG, Atletico Madrid – Borussia Dortmund, FC Porto – Lokomotiv Moscova şi Schalke 04 – Galatasaray.

Un englez a ratat 250.000 de lire din cauza unui gol marcat de FC Porto în minutul 90+3

Englezul a nimerit cinci rezultate corecte, iar în prelungirile meciurilor din Liga Campionilor era sigur că va câştiga cei 250.000 de lire sterline. Ghinionul a venit din partida FC Porto – Lokomotiv Moscova. În minutul 90+2, portughezii conduceau, scor 3-1, rezultat pronosticat de fanul englezul. La un corner al gazdelor, mingea a fost scoasă de ruşi din careu, însă Otavio a marcat al patrulea gol al lui FC Porto cu un şut din afara careului. Faza va rămâne mereu în memoria britanicului care a ratat 250.000 de lire sterline din cauza unui gol marcat chiar în ultimele secunde ale meciului, în condiţiile în care Davide Massa, arbitrul partidei, prelungise meciul cu exact trei minute.

“Nu, nu, nu, NU!! După ce Spurs (n.r. Tottenham) a întors rezultatul, aveam un câştigător pentru jackpot-ul de 250.000 de lire în concursul Super 6. FC Porto tocmai a marcat în minutul 90+3”, a fost reacţia celor de la Sky Sports pe contul oficial de Twitter al televiziunii din Marea Britanie. Miercuri, englezii vor pune la bătaie din nou cei 250.000 de lire sterline pentru concursul Super 6.