Fotbal international

Un englez este cel mai norocos parior din lume! A câştigat 96.000 de euro în minutele 97 şi 98! Foto

16.10.2018 | 09:08
Un englez este cel mai norocos parior din lume

Un englez este, de departe, cel mai norocos parior din lume. Chiar dacă în weekend s-au jucat multe meciuri internaţionale, un britanic a ales să mizeze pe partidele din ligile inferioare din Anglia şi Scoţia, reuşind să dea lovitura la pariuri. Cu doar cinci lire sterline pariate (5,68 euro), acesta a câştigat 84.843 de lire (96.417 euro).

Cu şapte meciuri alese din ligile inferioare din Anglia şi Scoţia, britanicul a trăit la intensitate maximă ultimele minute ale partidelor. Acesta a ales că Portsmouth, Colchester, Newport, Northampton, Solihull, Dundee United şi Elgin vor ieşi învingătoare şi că în fiecare meci ambele echipe vor marca. În minutul 96, pariorul avea mari emoţii, din moment ce aştepta ca Newport şi Northampton să înscrie pentru a putea pune mâna pe potul cel mare. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Un englez este cel mai norocos parior din lume. A dat lovitura când nu se aştepta

Englezul se poate considera cel mai norocos parior din lume după ce a câştigat 84.843 de lire în ultimele secunde ale meciurilor Northampton – Forest Green 2-1 şi Newport – Stevenage 2-1. În primul meci, Andrew Williams a marcat golul victoriei pentru gazde în minutul 90+7. Antoine Semenyo i-a adus potul britanicul după ce a înscris în minutul 90+8 şi şi-a ajutat echipa să câştige partida cu Stevenage.

“A fost un weekend în care favoritele şi-au câştigat meciurile în ligile inferioare din Marea Britanie, astfel că au fost mulţi pariori care au reuşit să obţină un profit considerabil. Biletul acesta a fost cel mai bun pe care l-am văzut în ultimul timp şi, bineînţeles, cu un câştig pe măsură”, a declarat Alex Apati, purtător de cuvânt al casei de pariuri Ladbrokes, unde britanicul a jucat norocosul bilet.

Un englez este cel mai norocos parior din lume după ce a câştigat o mică avere şi cu ajutorul lui Andrew Williams
Un englez este cel mai norocos parior din lume după ce a câştigat o mică avere şi cu ajutorul lui Andrew Williams