News

Ştirea ZILEI în SHOWBIZ! VEDETA Pro A DIVORŢAT în mare secret!

O noua despartire zguduie lumea mondena. Ştirea zilei vine din trustul Pro, acolo unde una din vedetele postului a divorţat in mare secret! Vedeta a divortat pentru a doua oara si din cate se pare,...
29.05.2015 | 00:03

O noua despartire zguduie lumea mondena. Ştirea zilei vine din trustul Pro, acolo unde una din vedetele postului a divorţat in mare secret! Vedeta a divortat pentru a doua oara si din cate se pare, totul s-a intamplat, in mare secret, la sfarsitul anului trecut.  FOTO CU CEI DOI IN GALERIE SUS CLICK PE POZA

Surse din anturajul celor doi sustin ca Andrei si Petruta s-au despartit la sfarsitul anului trecut, insa niciunul dintre ei nu a vrut insa sa vorbeasca despre acest subiect.

ULTIMA ORA!!! CELEBRUL CANTARET A MURIT!!! FETELE ARTISTULUI, ACUZATII EXTREM DE DURE!!!

Motivul separarii ar fi faptul ca in ultimii ani, sotii nu prea mai erau pe aceeasi lungime de unda, iar neintelegerile dintre ei i-au dus in pragul divortului. In aceste conditii, Andrei Gheorghe a bifat al doilea divort, in timp ce Petruta se afla la cea de-a treia casnicie esuata, conform cancan.ro!

Vedeta ProFM a trecut peste un astfel de episod si in anul 2007, atunci cand, dupa 24 de ani de casnicie, a pus capat relatiei cu Maria, fata pe care o cunoscuse inca din studentie. Fiica celor doi, Anastasia, a ramas in grija mamei si a primit lunar, din partea tatalui, o pensie de 400 de euro.

Cutremur la ANTENE! A DEMISIONAT! “A sosit momentul să spun ADIO!”

Casatorita cu un om de afaceri american

Imediat dupa divortul de Maria, Andrei Gheorghe si-a regasit linistea alaturi de Petruta Grigoriu, fosta Dyer, femeia care intre timp, in 2009, i-a devenit si sotie.

Inainte ca jurnalistul sa divorteze, Petruta a fost vecina cu el si cu familia lui in Pipera. Acolo s-a si inchegat relatia lor, intr-o perioada in care ei nu i se vindecasera inca “ranile” ramase in urma celui de-al doilea divort, asta in timp ce mariajul lui scartaia. Daca Andrei are o fetita si un baiat din prima casatorie, Petruta este mama a trei copii. Din ’97 si pana in 2004, aceasta a fost casatorita cu un american, Irvin Ray Dyer III (nascut in Arizona), cel care are mai multe afaceri in Romania.

BREAKING NEWS!!! PUTIN A DAT ORDINUL!!! ARMATA RUSIEI, MOBILIZARE GENERALA!!!

De altfel, asa si-a intalnit Petruta cel de-al doilea sot. El era actionar la “Medrom” ( firma inregistrata in Luxembrug la care printul Maximilian von Habsburg detine titlul onorific de presedinte), iar ea director.

Sotia lui Andrei a fost cuplata cu Horia Brenciu

Dupa divortul de Dyer III din 2004, Petruta a avut o relatie cu Horia Brenciu, pe care il cunoscuse anterior (pe vremea cand era inca maritata) cu ocazia unei campanii caritabile. N-a fost insa decat o relatie pasagera. Apoi, a aparut Andrei Gheorghe in viata ei.

IUBITA LUI STEFAN BANICA, IN LACRIMI! “NU SE MAI INTELEG! SE DESPART!!!”

Tags: