Premier League

Un fan a fost arestat pentru că a aruncat cu o banană pe teren spre un fotbalist! S-a întâmplat la un derby din Premier League!

03.12.2018 | 11:53
Un fan a fost arestat pentru ca a aruncat cu o banana pe teren spre un fotbalist Sa intamplat la un derby din Premier League
Un suporter al lui Tottenham a fost arestat după ce a aruncat cu o banană pe teren
ADVERTISEMENT

Poliția engleză a arestat un fan pentru comportament rasist, după ce acesta a aruncat cu o banană în direcția unui fotbalist. S-a întâmplat la derby-ul din Premier League dintre Arsenal și Tottenham. Un fan al oaspeților a aruncat cu o banană spre jucătorul gazdelor, Pierre-Emerick Aubameyang. La finalul partidei suporterul lui Tottenham a fost reținut și va primi interdicție pe stadioanele din Anglia.

“O astfel de comportare este absolut inacceptabilă și pe numele suporterului în cauză va fi pusă o interdicție de a mai intra pe stadion la meciuri”, a spus un purtător de cuvânt al lui Tottenham după incidentul în care fanul echipei londoneze a desfăcut o banană și a aruncat-o pe teren în dreptul lui  Aubameyang. Fotbalistul lui Arsenal nu a ripostat în niciun fel față de incident, dar poliția londoneză l-a identificat pe făptaș și l-a reținut.

ADVERTISEMENT

Un fan a fost reținut după ce a aruncat o banană în teren! Pierre-Emerick Aubameyang a fost ținta suporterului de la Tottenham

Suporterul care a aruncat cu banana în direcția lui Aubameyang riscă să facă chiar și închisoare pentru comportamentul său rasist. Fotbalistul lui Arsenal nu a părut afectat de incident și a fost cel mai bun om al lui Arsenal. Aubameyang a marcat o “dublă” și echipa sa a învins cu 4-2 pe Tottenham pe Emirates Stadium, în derby-ul nordului Londrei. Lacazette și uruguaianul Torreira au fost ceilalți doi marcatori pentru “tunari”.

Aubameyang a fost ținta suporterului de la Tottenham, care a aruncat cu banana pe teren

Incidentul a fost comentat de fostul jucător al celor de la Arsenal, Ian Wright, acum colaborator TV la o emisiune de fotbal în Anglia. “Am jucat împotriva lui Spurs și am fost supus la  multe abuzuri, dar niciodată nu am fost abuzat rasial. Acum Spurs trebuie să se ocupe de acest lucru pentru că un idiot a făcut asta. Nu este jenant doar pentru Tottenham, dar este jenant pentru Premier League, pentru că asta face înconjurul lumii.”,  a comentat legendarul fotbalist care lucrează acum pentru BBC.

ADVERTISEMENT
  • 10 goluri a marcat Pierre-Emerick Aubameyang în acest sezon de Premier League, fiind liderul golgheterilor în Anglia
Tags: