Fotbal international

Un fan a intrat pe teren şi s-a îndreptat spre Cristiano Ronaldo, după eliminarea Portugaliei! Cum a reacţionat superstarul. Video

La finalul meciului Maroc - Portugalia 1-0, care a dus la eliminarea lusitanilor de la CM 2022, Cristiano Ronaldo s-a trezit cu un fan lângă el.
10.12.2022 | 20:38
Un fan a intrat pe teren si sa indreptat spre Cristiano Ronaldo dupa eliminarea Portugaliei Cum a reactionat superstarul Video
Un fan a ajuns lângă Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a fost eliminată de la CM 2022
ADVERTISEMENT

Portugalia a părăsit Campionatul Mondial 2022, după 0-1 cu Maroc, în sferturile de finală. Cristiano Ronaldo a terminat meciul în lacrimi, din moment ce acesta este ultimul său turneu final de CM din carieră, dar a avut probleme şi din cauza unui fan.

Un fan a ajuns lângă Cristiano Ronaldo, după ce Portugalia a fost eliminată de la CM 2022

Imediat după ce Facundo Tello a fluierat finalul meciului Maroc – Portugalia 1-0, Cristiano Ronaldo a plecat spre vestiare şi era vizibil dezamăgit de eliminarea de la Campionatul Mondial. În momentul când a ajuns aproape de intrarea pe tunelul spre vestiare, atacantul s-a trezit cu un suporter lângă el.

ADVERTISEMENT

Imediat, fanul a fost înconjurat de stewarzi, care l-au escortat în afara stadionului. Cristiano Ronaldo s-a uitat în direcţia suporterului, care i-ar fi cerut un autograf, însă şi-a continuat drumul spre vestiare.

Un alt fan a aruncat cu apă spre Cristiano Ronaldo înaintea meciului

Cristiano Ronaldo a început meciul Maroc – Portugalia 1-0 pe banca de rezerve, după ce acelaşi scenariu a avut loc şi în meciul cu Elveţia din optimile de finală.

ADVERTISEMENT

În timp ce se îndrepta spre banca de rezerve, înainte de startul meciului, Cristiano Ronaldo a fost atacat de un fan. Bărbatul a aruncat cu apă spre starul portughez şi a fost imediat încolţit de alţi suporteri aflaţi în acel loc. Stewarzii au intervenit rapid şi l-au scos în afara stadionului pe acesta.

Cristiano Ronaldo a intrat pe teren, în minutul 50, însă nu a reuşit să-şi ajute prea mult echipă. În timpul petrecut pe teren, portughezul a atins de zece ori balonul şi a oferit trei pase. De asemenea, atacantul a avut un şut pe poartă, care a fost respins de Yassine Bounou.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, la ultimul Campionat Mondial din carieră

Qatar 2022 a fost ultimul Campionat Mondial din cariera lui Cristiano Ronaldo, care are 37 de ani în acest moment. CR7 a devenit primul fotbalist care marchează la cinci turnee finale consecutive de CM, după golul din Portugalia – Ghana 3-2.

După ce a început ca titular Campionatul Mondial 2022, Cristiano Ronaldo a ajuns pe banca de rezerve în fazele eliminatorii. La meciurile cu Elveţia şi Maroc, atacantul nu s-a mai regăsit în primul “11” al lui Fernando Santos.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este liber de contract, după rezilierea acordului cu Manchester United, şi are o ofertă de la Al Nassr. Formaţia din Arabia Saudită îi oferă un salariu astronomic, de aproape 200.000.000 de euro pe an, iar presa internaţională a anunţat că mutarea s-ar putea realizat la începutul anului 2023.

ADVERTISEMENT