Life

Un fan a întrebat-o pe Theo Rose ce crede despre coronavirus. Răspunsul fabulos dat de artistă

08.04.2021 | 17:25
Un fan a intrebato pe Theo Rose ce crede despre coronavirus Raspunsul fabulos dat de artista
ADVERTISEMENT

Theo Rose a fost întrebată de un fan ce părere are despre coronavirus, iar răspunsul pe care l-a dat artista este unul genial! 

Cântăreața a pus punctul pe i și le-a amintit oamenilor un lucru pe care mulți îl uită când se înfierbântă și dezbat această problemă a pandemiei: să avem grijă de cei dragi, mai ales de cei pe care îi știm cu afecțiuni cronice și nu numai.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram și a răspuns mai multor curiozități ale fanilor.

Unul dintre ei a vrut să știe părerea sinceră a fostei finaliste de la Bravo, ai stil Celebrities despre pandemie și coronavirus, iar artista a dat un răpuns precum un rabin înțelept.

ADVERTISEMENT

Theo Rose nu și-ar ierta dacă o persoană dragă ar păți ceva din cauza neglijenței sale

„Că există virusul cred, pentru că l-am avut. Că există alte interese la mijloc în toată schema asta, da, cred și asta, 100%, dar ideea e de a-i proteja pe cei din jurul nostru, că la asta te gândești, la părinți, la bunici, naiba, n-ai cum!

Măcar să știi c-ai făcut tot ce puteai ca să-i protejezi pe cei din jurul tău. Așa o gândești. Se întâmplă o chestie, uite, iau iarăși coronavirus, mă duc acasă, dau cuiva care are o altă boală, dau coronavirus, moare. Nu-mi smulg părul din cap, nu-mi blestem zilele că e din cauza mea?”, a declarat Theo Rose pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Artista a avut atacuri de panică în pandemie

Cântăreața a vorbit și despre atacurile de panică pe care le-a avut destul de des anul trecut, în starea de urgență. Vedeta a recunoscut public că a avut multe stări de anxietate în primele săptămâni când toată lumea a stat în casă.

Artista a spus că a scăpat de acele atacuri cu ajutorul psihoterapiei, căci nu a fost cazul să ajungă la medicație pentru a-și trata anxietatea. Tânăra le-a spus fanilor că totul pornește de la creier și chiar le-a recomandat celor care sunt îngândurați ori panicoși de fel să consulte cu încredere un psiholog, căci nu e nicio rușine.

ADVERTISEMENT