Fotbal international

Un fan a plătit o sumă imensă pentru a-și vedea pe teren favoritul. Cum l-a ”răsplătit” jucătorul

22.02.2021 | 10:43
Un fan a platit o suma imensa pentru asi vedea pe teren favoritul Cum la rasplatit jucatorul
ADVERTISEMENT

Așa ceva numai în Brazilia se poate întâmpla. Un fan al echipei Internacional Porto Alegre a plătit o sumă imensă să-și vadă favoritul pe teren. La final a trăit o cruntă dezamăgire.

Internacional Porto Alegre și Flamengo luptă pentru câștigarea titlului în Brazilia. Cele două echipe s-au întâlnit, duminică, în meci direct, iar un fan a plătit 200.000 de dolari, clauza pentru ca Rodinei, unul dintre protagoniști, să poată juca în acest meci.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a semnat cu Internacional, venind de la Flamengo, și avea o clauză conform căreia nu avea dreptul să evolueze împotriva fostei echipe, decât dacă plătea suma amintită.

Cine este binefăcătorul și cum l-a ”răsplătit” fotbalistul

Jurnalistului paraguayan Roberto Rojas a făcut public acest caz, amintind și numele binefăcătorului.

ADVERTISEMENT

Acesta este un fermier brazilian, pe nume Maggi Scheffer, mare fan al echipei din Porto Alegre. Efortul financiar a fost până la urmă o risipă.

Rodinei, fotbalistul căruia i-a achitat clauza, a fost eliminat în minutul 49 al meciului, iar Flamengo s-a impus cu 2-1 și este noul lider al clasamentului în Brazilia, cu doar o etapă înaintea decernării trofeului de campioană.

ADVERTISEMENT

Internacional nu a mai câștigat titlul din 1979

Internacional Porto Alegre are în palmares doar trei titluri de campioană a Braziliei, ultimul câștigat tocmai în 1979.

Acesta a fost și motivul pentru care fermierul a achitat clauza lui Rodinei, încercând să-și ajute echipa favorită să cucerească al patrulea trofeu. Înaintea meciului cu Flamengo, Internacional era lidera clasamentului.

ADVERTISEMENT

După eșecul de duminică, Flamengo a preluat șefia în campionat, dar are meci greu în ultima etapă, în deplasare, cu Sao Paulo, ocupanta locului 4.

Internacional va primi vizita formației Corinthians (locul 10) și este la mâna fostei echipe a lui Pele pentru a triumfa în Brazilia după 42 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: