Sport

Un fan a prezis, în 2015, că Lionel Messi va câştiga CM din Qatar! Care este, de fapt, adevărul din spatele postării virale

Un fan a prezis, în 2015, că Lionel Messi va câştiga Campionatul Mondial din Qatar. Postarea a devenit virală, dar care este adevărul din spatele mesajului.
24.12.2022 | 19:15
Un fan a prezis in 2015 ca Lionel Messi va castiga CM din Qatar Care este de fapt adevarul din spatele postarii virale
Un argentinian a prezis că Lionel Messi va deveni campion mondial
ADVERTISEMENT

Argentina a devenit campioană mondială în Qatar, după 36 de ani de aşteptare. În zilele de după triumful selecţionatei lui Lionel Scaloni, pe reţelele de socializare a apărut o postare, a unui fan, care a prezis succesul încă din 2015.

Cum a fost posibil ca un fan să prezică încă din 2015 că Lionel Messi va câştiga CM din Qatar

“18 decembrie 2022. Leo Messi, la 34 de ani, va câştiga Campionatul Mondial şi va deveni cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Să verificaţi peste şapte ani”, a fost mesajul postat de Jose Miguel Polanco.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost postat pe 20 martie 2015, iar de-a lungul timpului a tot fost readus în actualitate de fanul naţionalei Argentinei. E adevărat, Jose Miguel Polanco a comis o singură greşeală, pentru că Lionel Messi avea 35 de ani la ora finalei din Qatar, dar avem de-a face cu un călător în timp?

Twitter

Cu sigurnaţă nu este cazul. Sunt două variante luate în calcul în acest caz, iar călătoria în timp este exclusă din start. Cu toate acestea, postarea a devenit virală şi internauţii au început să-i ceară bărbatului şi alte informaţii din viitor.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Jose Miguel Polanco a creat, de-a lungul timpului, mai multe postări de acest fel, cu diverse variante, iar la final le-a şters pe cele în care predicţia a fost greşită. A doua variantă ar fi că argentinianul pur si simplu a scris mesajul în speranţa că se va adeveri.

Lionel Messi ar putea să evolueze la Campionatul Mondial 2026

După ce a devenit campion mondial cu Argentina, Lionel Messi a anunţat că nu mai are de gând să se retragă de la naţională. Iniţial, turneul final din Qatar ar fi trebuit să fie ultimul în tricoul selecţionatei.

ADVERTISEMENT

Jorge Valdano, fost campion mondial cu Argentina, în 1986, a susţinut că Lionel Messi i-a transmis că ia în calcul varianta de a fi pe teren la turneul final din 2026.

“I-am luat un interviu cu o săptămână înaintea Mondialului. Am făcut o glumă, după ce am închis camera, şi i-am zis: ‘Vei fi unul dintre cei care au jucat la cinci Campionate Mondiale’.

ADVERTISEMENT

Înaintea să plece mi-a spus: ‘Dacă voi fi campion mondial, voi juca şi la următoarea ediţie’. Euforia îl va ajuta să mai stea în tricoul Argentinei. Vom vedea dacă va mai juca la încă un Mondial”, a spus Jorge Valdano. În 2026, Lionel Messi va avea 39 de ani şi, dacă va participa la turneul final, va deveni singurul fotbalist care joacă la şase ediţii diferite de Campionat Mondial.

ADVERTISEMENT