News

Un fan al Argentinei s-a ras pe cap cu chipul lui Lionel Messi! Răspunsul căpitanului Islandei

16.06.2018 | 08:36
Fanul Argentinei în momentul în care a fost ras în cap cu chipul lui Lionel Messi.

Un fan al naționalei Argentinei a dorit să-i facă o surpriză lui Lionel Messi la Campionatul Mondial din Rusia, iar acesta s-a ras în cap cu chipul starului de la Barcelona. Imaginile au fost făcute publice înaintea meciului pe care “pumele” îl vor disputa contra naţionalei Islandei. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Cel care s-a ocupat de noua freză a fanului lui Lionel Messi se numeşte Mario Hvala! Sârbul este cunoscut pentru tatuajele pe care le face din păr, iar acesta a tuns şi portretul lui Cristiano Ronaldo, marele rival al starului de la Barcelona. De regulă, Mario are nevoie între 3 şi 6 ore pentru a tunde astfel de portrete şi se ocupă de asta de mai bine de 9 ani. O freză cu idolul tău te costă 150 de euro!

Răspunsul căpitanului Islandei pentru fanul care s-a ras în cap cu chipul lui Messi

Răspunsul căpitanului naţionalei Islandei nu s-a lăsat aşteptat. Aron Gunnarsson, fotbalistul în vârstă de 29 de ani care evoluează pentru Cardiff, şi-a făcut un tatuaj uluitor pe spate. “Am fost pasionat de tatuaje de când mă ştiu şi aveam deja câteva înainte să mi-l fac pe acesta. Am vrut să îmi fac ceva special, ceva cu adevărat islandez, încă de la EURO 2016. Tatuajul are elemente din mitologia islandeză şi este foarte special pentru mine. Îl port cu mândrie”, a spus Gunnarsson.

Aron Gunnarsson s-a tatuat pe tot spatele, iar fanul Argentinei s-a ras în cap cu chipul lui Lionel Messi.
Răspunsul lui Aron Gunnarsson după ce fanul Argentinian s-a ras în cap cu chipul lui Lionel Messi. Tatuaj pe tot spatele.

Another step closer???? @tomi_tj thanks ?

A post shared by Aron Gunnarsson (@arongunnarsson) on

CITEŞTE ŞI:

Islanda la Campionatul Mondial din 2018. Lotul, programul şi cote la pariuri