Sport

Faza serii în Marseille – PSG! Un fan al gazdelor a intrat pe teren și a oprit contraatacul purtat de Leo Messi. Video

Fază uluitoare petrecută în Marseille - PSG! Un suporter al gazdelor a oprit un contraatac purtat de Leo Messi.
25.10.2021 | 00:24
Faza serii in Marseille  PSG Un fan al gazdelor a intrat pe teren si a oprit contraatacul purtat de Leo Messi Video
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Olympique Marseille și PSG s-a terminat la egalitate, 0-0. Trupa lui Mauricio Pochettino a evoluat încă din minutul 57 în inferioritate numerică, deoarece Achraf Hakimi a fost eliminat pentru un fault comis din postura de ultim apărător.

Un fan al gazdelor a intrat pe teren și a oprit contraatacul purtat de Leo Messi, în Marseille – PSG

În minutul 73, Leo Messi conducea un contraatac promițător pentru PSG, însă faza a fost oprită de un suporter. Mai exact, un fan al lui Olympique Marseille a pătruns pe teren și l-a prins din urmă pe Leo Messi. Ajuns lângă starul PSG-ului, suporterul i-a cerut acestuia să facă o poză cu el.

ADVERTISEMENT

Evident, meciul a fost oprit până când stewarzii au scos intrusul de pe teren.

În urma acestei partide, PSG rămâne pe primul loc din Ligue 1, cu 28 de puncte obținute după 11 meciuri jucate, iar Marseille se situează pe locul 4, cu 18 puncte după zece meciuri disputate.

Neymar și Messi, protejați de scutieri

Inclusiv Neymar a avut de-a face cu fanii lui Marseille. În minutul 27, când fotbalistul brazilian se pregătea să execute un corner, fanii lui OM au început să arunce cu obiecte înspre acesta.

ADVERTISEMENT

A fost nevoie de intervenția scutierilor, care s-au așezat la colțul terenului, pentru a-l proteja pe Neymar în timp ce executa cornerul.

Zece minute mai târziu, același lucru i s-a întâmplat și lui Leo Messi.

„Am jucat contra lui Messi, l-am și antrenat. Știm că este cel mai bun jucător din lume, așa că este foarte dificil să-l poți controla. Cel mai important lucru va fi să le oferim cât mai puține șanse de a-și arăta calitățile individuale.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne asigurăm că Leo Messi este departe de poarta noastră. Dacă se va afla în apropierea ei, știm că este capabil să pună foarte mult pericol. Cel mai bun mod de a opri un astfel de jucător este să controlezi tu jocul”, declara Jorge Sampaoli, antrenorul lui Marseille, potrivit PSG Talks, înainte de „Le Classique”.

Echipele de start în Marseille – PSG:

Marseille: Lopez – Rongier, Saliba, Caleta-Car, Peres – Kamara, Guendouzi – Under, Payet, Lirola – Milik
Antrenor: Jorge Sampaoli

ADVERTISEMENT

PSG: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes – Verratti, Danilo – Di Maria, Messi, Neymar – Mbappe
Antrenor: Mauricio Pochettino

ADVERTISEMENT
Tags: