Sport

Un fan al lui Everton, arestat pentru incidente la meciul cu Aston Villa. Digne și Cash, loviți cu sticle aruncate din tribună. Video

Un fan al echipei Everton a fost arestat după ce a aruncat în teren cu o sticlă de plastic care i-a lovit pe jucătorii formației Aston Villa, Lucas Digne și Matty Cash.
22.01.2022 | 18:53
Un fan al lui Everton arestat pentru incidente la meciul cu Aston Villa Digne si Cash loviti cu sticle aruncate din tribuna Video
ADVERTISEMENT

Trupa lui Steven Gerrard s-a impus pe Goodison Park cu 1-0 după golul marcat în prelungirile primei reprize de Emiliano Buendia.

Incidentul s-a produs chiar în momentul în care oaspeții sărbătoreau la colțul terenului reușita atacantului argentinian.

ADVERTISEMENT

Poliția a arestat un fan al lui Everton

În minutul 45+3, Buendia a înscris unicul gol al întâlnirii din etapa a 23-a din Premier League, reușind să-l învingă pe portarul Jordan Pickford după un corner executat de Lucas Digne, jucător sosit în urmă cu câteva zile, chiar de la Everton.

Reușita celor de la Aston Villa i-a băgat și mai mult în subsolul clasamentului pe cei de la Everton și a stârnit indignarea suporterilor, care se află într-un conflict deschis cu oamenii din conducerea clubului, cărora le reproșează faptul că nu fac investiții și au întârziat foarte mult demiterea lui Rafael Benitez.

ADVERTISEMENT

Pe fondul acestei nervozități, un fan al lui Everton a fost arestat pentru că a aruncat cu o sticlă de plastic înspre grupul de jucători al oaspeților care se bucura de golul marcat de Buendia și i-a lovit pe Lucas Digne și Matty Cash, care au căzut la pământ și au avut nevoie de minute bune pentru a-și reveni.

Interdicții pentru cei vinovați

Clubul Everton a dat publicității un comunicat în care anunță reținerea unui fan în baza filmărilor și precizează că toți cei care se fac vinovați de aruncarea de obiecte în teren vor primi interdicții pe stadion.

ADVERTISEMENT

”Poliția a arestat un suporter la Goodison Park pentru că a aruncat o sticlă pe teren în timpul meciului de astăzi din Premier League împotriva lui Aston Villa. Personalul de securitate și poliția l-au identificat pe suporter folosind camerele de luat vederi din stadion.

Mai multe obiecte au fost aruncate spre teren în urma golului lui Aston Villa la sfârșitul primei reprize, o sticlă părând să lovească doi adversari. Investigațiile poliției sunt în desfășurare, iar clubul va emite interdicții tuturor fanilor identificați că au aruncat cu obiecte”, se arată într-un comunicat al celor de la Everton, conform The Athletic.

ADVERTISEMENT

Villa, sumă uriașă pentru transferul lui Digne

Fundașul francez Lucas Digne a ajuns în această iară la Aston Villa, după cinci ani petrecuți la Everton. El a fost nevoit să plece de la gruparea din Liverpool din cauza neînțelegerilor cu managerul Rafael Benitez, ca4re în cele din urmă a fost demis.

Jucătorul de 28 de ani a deplâns faptul că a fost nevoit să părăsească Everton într-o postare pe Instagram, scriind: ”Uneori este nevoie doar de o persoană din afară pentru a distruge o poveste de dragoste frumoasă”.

Deși detaliile înțelegerii nu au fost date publicității, presa britanică a scris că gruparea din Birmingham a plătit aproximativ 30.000.000 de euro pentru transferul lui Lucas Digne.

ADVERTISEMENT
Tags: