Fotbal international

Moment uluitor la meciul lui George Puşcaş din Anglia! Un fan, amenințat că va fi dat afară dacă mai dă mesaje! “Îi scriam prietenei!”

Autori: Carmen Badulescu, Sorin Dumitrescu | 12.08.2019 | 17:05
Hull City - Reading. Un suporter al gazdelor amenințat cu evacuarea pentru că scria mesaje pe mobil

Un moment absolut uluitor, dar în același timp extrem de îngrijorător, s-a petrecut în weekendul trecut la un meci din campionatul diviziei secunde din Anglia în care avea să fie prezent pe teren în a doua parte și internaționalul român George Pușcaș. Este vorba de partida pe care Hull City a câștigat-o pe teren propriu, cu scorul de 2-1 în fața lui Reading, noua echipă a lui Pușcaș în a doua etapă din Championship.

Un fan al lui Hull City amenințat de securitatea stadionului că va fi dat afară. Motivul e halucinant

Tabloidul The Sun a descris cu lux de amănute un episod consumat în tribunele stadionului di Hull la acest meci, un epsiod care pune automat foarte multe semne de întrebare nu doar pentru libertatea fanilor în viitor pe stadioane,.ci a oamenilor în general. Un fan al echipei locale a fost amenințat de forțele de ordine că va fi dat afară de pe stadion și vas primi interdicție să mai poată intra la meciurile “tigrilor”.

Citind o asemenea informație nu ai cum să nu te gândești la un gest necugetat comis de suporterul cu pricina, fie verbal, fie fizic, dar lucrurile nu stau nici pe departe așa. Suporterul intrat în vizor și amenințat nu doar cu evacuarea lui la acel meci dar și cu interdiciție pentru viitor nu făcea altceva decât să se ocupe cu darea mesajelor!

Hull City – Reading. Fanul lui Hull de 20 de ani a renunțat să mai dea mesaje după pauză, pentru a nu fi scos de pe stadion

Fanul e suporter de 20 de ani al echipei din Hull

Daniel Mawer, cel amenințat,  a postat pe Twitter cele întâmplate. “La pauză au venit la mine un om din securitatea stadionului și un steward care mi-au spus că m-au urmărit toată prima repriză și că dacă mai continui să dau mesaje despre meci voi fi dat afară de pe stadion. Am explicat că scriam prietenei mele și că am mai scris unor prieteni și familiei despre meci, dar nimic negativ.

Mi s-a spus că trebuie să mă opresc și că dacă voi continua să fac asta în a doua repriză voi fi scos de pe stadion. Pentru că de 20 de ani merg la meciurile echipei mele favorite, care este Hull, am decis să nu mai scriu nimic după pauză, pentru a nu fi dat afară de la meciurile echipei mele favorite”, a povestit fanul. Motivul invocat de oamenii de la securitate a fost că acesta putea să transmită informaţii pentru pariuri despre meci!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!