Fotbal international

Un fan al lui Liverpool l-a accidentat pe Adrian şi e criză de portari pe Anfield! Ghinion maxim pentru Jurgen Klopp! Video

16.08.2019 | 15:51
Un fan al lui Liverpool la accidentat pe Adrian si e criza de portari pe Anfield Ghinion maxim pentru Jurgen Klopp Video

Jurgen Klopp se confruntă cu o adevărată criză de portari la Liverpool, după ce Adrian a fost accidentat de un fan la finalul Supercupei Europei. Fotbalistul spaniol a fost eroul “cormoranilor” şi a salvat lovitura de la 11 metri care a adus primul trofeu al sezonului pentru vicecampioana Angliei.

Ce a spus Jurgen Klopp după ce Adrian s-a accidentat în Liverpool – Chelsea

Vineri, la două zile după finalul meciului Liverpool – Chelsea, Jurgen Klopp a anunţat că Adrian a fost accidentat de un fan al echipei. Britanicul a intrat pe teren după ce spaniolul a apărat penalty-ul executat de Tammy Abraham şi a alunecat când s-a apropiat de portarul de 32 de ani, căzând peste acesta.

“Sărbătoream victoria când un suporter a sărit din tribune, forţele de ordine îl alergau, a alunecat şi i-a lovit glezna lui Adrian. Ce nebunie. Ieri avea glezna umflată. Azi era mai bine, dar trebuie să vedem ce se întâmplă. În afară de acest moment, totul a fost minunat”, a declarat Jurgen Klopp la conferinţa de presă.

Pe cine s-ar putea baza Jurgen Klopp pentru meciul Southampton

Liverpool are o adevărată criză de portari, după ce Alisson s-a accidentat în meciul cu Norwich, din prima etapă a noului sezon din Premier League. Dacă Adrian nu va fi apt pentru partida cu Sotuthampton, care se va juca sâmbătă, de la ora 17:00, în etapa a 2-a, Jurgen Klopp are două variante la îndemână.

În lotul “cormoranilor” se mai regăsesc Andy Lonergan (35 de ani) şi Caoimhin Kelleher (20 de ani). Primul a fost adus în această lună de la Middlesbrough, după accidentarea suferită de Alisson în campionat, însă în sezonul trecut a jucat la Rochdale, în liga a treia din Anglia, unde a bifat şapte meciuri. Kelleher este un produs al academiei lui Liverpool şi nu a jucat niciun meci la prima echipă.

Tags: