Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi! Ce pariu a pierdut în derby! Foto

Bogdan Steriopol    Razvan Nicolae   
in Galerie foto
05/12/2018, 21:47
Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi! Ce pariu a pierdut în derby! Foto GALERIE FOTO
Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi

Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi după meciul câştigat de “cormorani” în faţa lui Everton. Atacantul belgian a marcat singurul gol al derby-ului Merseyside, iar un suporter al “cormoranilor” s-a dus la un salon de tatuaje după ce a pierdut un pariu.

Fanul lui Liverpool, sub pseudonimul “Forever Red”, postase un mesaj pe contul personal de Twitter în care anunţa că-şi va face un tatuaj dacă Divock Origi va marca în derby-ul cu Everton. Fotbalistul belgian a înscris singurul gol al meciului jucat pe “Anfield”, iar suporterul a trebuit să meargă la salonul de tatuaje.

Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi. Cum arată “opera de artă”

Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi după ce a pierdut un pariu pe Twitter. La 48 de ore de la finalul meciului cu Everton, scor 1-0,”Forever Red” a mers la un salon de tatuaje din oraşul din nordul Angliei şi şi-a scris pe coapsă numele belgianului într-un mod mai special: “D1V0CK”.

Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi. Pariu pierdut pe Twitter
Un fan al lui Liverpool şi-a tatuat numele lui Divock Origi. Pariu pierdut pe Twitter

După ce şi-a făcut tatuajul, fanul lui Liverpool a postat imaginile cu “opera de artă” pe contul personal de Twitter. “Doamnelor şi domnilor, aşa cum am promis. Oda mea pentru marele Divock Origi”, a fost mesajul care a însoţit cele două fotografii. Atacantul belgian a reuşit să marcheze singurul gol al meciului cu mult noroc. În minutul 90+6, Virgil van Dijk a şutat spre poarta lui Jordan Pickford, însă părea că mingea va ieşi în afara terenului. Balonul a lovit bara transversală a porţii lui Everton, iar portarul naţionalei Angliei nu a fost capabil să reţină mingea. Divock Origi a fost prompt şi a marcat, moment în care s-a declanşat nebunia pe “Anfield”. Jurgen Klopp a pătruns pe teren şi s-a îmbrăţişat cu Alisson, ceea ce i-a atras o amendă de 8.000 de lire sterline.

Închide ×